Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzügyi különbségek?
A párommal már együtt vagyunk lassan négy éve. Jegyesek vagyunk és jövőre tervezzük az esküvőt. (Már ha a vírus helyzet engedi)
Nekem anyagi gondjaim vannak ami összetett úgy érzem a személyemhez is kötődik a gond. Összetett dologról van szó ezért próbálok kifejteni jobban. A lényeg az hogy kapcsolatunk elején is már jobban keresett mint én, és azóta gyönyörűen kitaposta magának az utat. A jelenlegi fizetése pedig kimagaslóan jó. Rettentően büszke vagyok rá a kitartásáért és azért hogy ilyen sikeres lett.
Sajnos én az évek alatt nem sokat tudtam fejlődni ilyen téren. Pedig nem a fenekemen ülve vártam a csodát. Hiába vágtam bele a külföldbe is és mentem utána engem a vírus helyzet megtépázott megszűnt a munkahelyem újra itthon vagyok..nem olyan szörnyű a fizetésem de nem is mondanám hogy elégedett vagyok. Spórolok és nem költök extra dolgokra. De alig tudok haladni ...
Kezdem igen rosszul érezni magam abban a tekintetben hogy folyamatosan úgy érzem le vagyok maradva és nem tudok elég pénzt félretenni. De a legnagyobb baj hogy magam sem tudom hogy mi az amiben igazán jól érzném magam. (Mármint munka)
Félek hogy ez az érzés elhatalmasodik rajtam és a kapcsolatunkra is rányomja a bélyegét..
Mielőtt félre értené bárki a páromat nem zavarja ez, engem viszont igen. Nem bírok vele megbékélni mert én is szeretnék sokat hozzátenni a közös életünkhöz de annyira jelentéktelennek érzem magam ebben az esetben.
Mellékállást is keresek de nincs olyan lehetőség sajnos.
Ti mit gondoltok erről hogy tudnám ezt megoldani?
Mi 6 éve vagyunk együtt.
Mikor megismerkedtünk, ő alkalmazott volt egy villanyszerelő cégnél minimálbéren. Ma már vállalkozó, havi 5-600ezret hazahoz a legrosszabb hónapban is.
Én könyvelő vagyok.
Mikor megismerkedtünk, egy irodában dolgoztam a bérminimumért, utána valtottam, egy multinál helyezkedtem el.
250ezret hoztam nagyjábol haza így is csak. Továbbfejlődesre, továbbtanulásra nagyon nincs lehetősegem a szakmámban. (3+szakmam van ezen a vonalon pedig).
Nálunk ez sosem jelentett gondot. 1honap után összeköltöztünk, onnan kezdve minden közös volt.
Sőt, lett egy fiunk, mar csak gyest kapok rá, havi kemény 26ezer ft-ot. Úton a tesó, szóval vissza sem megyek egyenlőre dolgozni.
Ez sem volt probléma sosem köztünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!