Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok/férjetek mennyit hízott amióta együtt vagytok?
Figyelt kérdés
Kezdem én a választ: 28 kgt szedett fel kicsit több mint 2 év alatt.2021. máj. 3. 14:52
11/17 anonim válasza:
8 év, 15 kg, csak zsír. Kicsit zavar, mivel én ugyanannyi kiló vagyok, mint 17 évesen, csak valamivel sportosabb/izmosabb, mert akkor még nem mozogtam ennyit (ő 23 volt, mikor összejöttünk).
12/17 anonim válasza:
Az enyém olyan 10kgt, de még fejlődik a szervezete szerintem, az utóbbi 5 évben sokat izmosodott :D (így is sokan lesoványozzák) ő 19F
13/17 anonim válasza:
Anno a 6 év alatt semmit sem hízott, egészségesen élt, táplálkozott. Sokat főztünk, sütöttünk együtt, de mindkettőnk szerencsés alkat.
14/17 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt.Max 5kg-t hízott,de még így is ráférne pár kg.Én vagyok a nő,én 2-3kg-t híztam.
16/17 anonim válasza:
Egy éve vagyunk együtt, az alatt kb. minketten 10 kilót híztunk. Engem kicsit zavar az én súlyom, őt nem. Engem az övé nem zavar, imádom hogy olyan mackós :)
17/17 anonim válasza:
Hát szedett fel egy 10-et az tuti vagy többet. Én is szedtem fel 3 év alatt 14 kg-ot. Este ettem sokszor... Én visszafogytam 53 kg-ra, mert engem idegesített a saját súlyom. Férjemet sosem láttam sokkal vékonyabban úgyhogy őt megszoktam ilyen testalkattal. De saját magamon zavart és elhatároztam magam. Így nem szólnak meg, hogy terhes vagyok e. Mert akkor már kérdezgették. Mondom még kövérebb sem lehetek csak úgy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!