Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok/férjetek mennyit hízott amióta együtt vagytok?
Hormonszedés és szteroid szedés miatt híztam 10 kg-ot, amit sajnos a gyógyszerszedések végett nem tudok leadni állandó tornával sem, rendszeres diétával sem. De nem adom fel. :)
Amúgy sem voltam vékony, de a párom így szeret.
A párom amióta összejöttünk hízott kb 15 kg-ot 4 év alatt, de én így szeretem és nem okoz gondot sehogysem.
Semennyit. Valamennyit fogyott is 6 év alatt, mert abbahagyta az erőemelést. Hogy pontosan mennyit, azt nem tudom, nem emlékszem, mennyi volt anno. De most vékonyan izmos.
Én picivel kevesebb vagyok, mint mikor összejöttünk, kb 2 kilóval. De ebben benne van az, hogy felszedtem 6 kilót, zsírban, izomban vegyesen, mikor edzeni kezdtem, másfél éve pedig leszálkásítottam, és 8 kilóval kevesebb vagyok most, mint mikor a legtöbbet mutatta a mérleg. Akkor se voltam kövér, inkább átlagos, most vékony, de formásan izmos lettem.
Mindketten szeretünk sportolni, és motiváljuk is benne egymást. De igazából az se érdekelne, ha meghízna. De nem bánom, ha ezzel vár még pár évtizedet :D Én is azon vagyok.
kb 20 kg-t. De szerencsés alkat, nem tűnik annyinak, bár látszik a felesleg rajta.
Én először olyan 10 kg-t híztam, de a szüléssel lejött olyan 15, szóval én most jó vagyok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!