Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párotok/férjetek mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok/férjetek mennyit hízott amióta együtt vagytok?

Figyelt kérdés
Kezdem én a választ: 28 kgt szedett fel kicsit több mint 2 év alatt.
2021. máj. 3. 14:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
3 év alatt kb 5-10 kg főleg izmot, mert edzőterembe jár már régebb óta. Hájat nem sokat.
2021. máj. 3. 14:55
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Kb. 25 kg-t, de kamaszként jöttünk össze. Ha a felesleget izommá alakítaná, semmi baj nem lenne a mostani súlyával sem.
2021. máj. 3. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
10 éve vagyunk együtt, 25 kilót hízott, de mivel fél életében fizikai munkát végzett ezért erős izomzata van, nem tűnik annyinak, amennyi. Én 5 kilóval vagyok nehezebb, mint 10 éve, de ez az 5 kiló oda-visza ingázik.
2021. máj. 3. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

Hormonszedés és szteroid szedés miatt híztam 10 kg-ot, amit sajnos a gyógyszerszedések végett nem tudok leadni állandó tornával sem, rendszeres diétával sem. De nem adom fel. :)

Amúgy sem voltam vékony, de a párom így szeret.

A párom amióta összejöttünk hízott kb 15 kg-ot 4 év alatt, de én így szeretem és nem okoz gondot sehogysem.

2021. máj. 3. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Semennyit. Valamennyit fogyott is 6 év alatt, mert abbahagyta az erőemelést. Hogy pontosan mennyit, azt nem tudom, nem emlékszem, mennyi volt anno. De most vékonyan izmos.

Én picivel kevesebb vagyok, mint mikor összejöttünk, kb 2 kilóval. De ebben benne van az, hogy felszedtem 6 kilót, zsírban, izomban vegyesen, mikor edzeni kezdtem, másfél éve pedig leszálkásítottam, és 8 kilóval kevesebb vagyok most, mint mikor a legtöbbet mutatta a mérleg. Akkor se voltam kövér, inkább átlagos, most vékony, de formásan izmos lettem.

Mindketten szeretünk sportolni, és motiváljuk is benne egymást. De igazából az se érdekelne, ha meghízna. De nem bánom, ha ezzel vár még pár évtizedet :D Én is azon vagyok.

2021. máj. 3. 15:04
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
7 éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk, még aktívan részt vett egy csapatsportban. Viszont a rendszeres edzések, a hétvégente tartott mérkőzések, és a rengeteg utazás, ami ezzel járt, nem igazán tett jót a mi kapcsolatunknak, ezért abbahagyta. 10 kg-t szedett fel akkor, azóta stagnál a dolog. Próbálja leadni, de hát szereti az édességet, na :D Engem nem zavar. Én is híztam kb 5 kg-t mióta együtt vagyunk, ennek egyik oka sajnos a fogamzásgátlóm. Nem erre fogom 100%-osan, de nagyon bejátszik, épp ezért jövőre abba is hagyom.
2021. máj. 3. 15:10
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
8 kg. 4 év alatt.
2021. máj. 3. 15:15
 8/17 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
3 éve vagyunk együtt, ránézésre semennyit nem hízott, amúgy meg nem tudom, mert nem napi téma.
2021. máj. 3. 15:35
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
12 év alatt több mint 20 kg-ot.
2021. máj. 3. 15:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

kb 20 kg-t. De szerencsés alkat, nem tűnik annyinak, bár látszik a felesleg rajta.

Én először olyan 10 kg-t híztam, de a szüléssel lejött olyan 15, szóval én most jó vagyok :D

2021. máj. 3. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!