Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselnéd azt ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselnéd azt ha még szűz lennél 22 évesen is?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és olyan rossz abba belegondolni hogy sokan már 15-16 évesen csinálják, én meg már jóval idősebb vagyok.
2021. ápr. 17. 21:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
57%
Pedig a 11. válaszadónak teljesen igaza van. Aki nem érti meg, miről beszél, az még nem nőtt fel agyilag a férfi szintre.
2021. ápr. 18. 11:21
 22/34 anonim ***** válasza:
64%
Személyeskedés? LOL. Azt írod nekem:Ritka egy féreg vagyok. Erre azt írom: A stílusodon látszik, miért nincs nőd. És én személyeskedem? Gondold már át egy picit.
2021. ápr. 18. 12:24
 23/34 anonim ***** válasza:
lol. nem nagyon érdemled meg, hogy más stílusban írjak rólad. nulla empátia van benned, nem tudod magad a másik helyébe képzelni, csak arrogáns módon észt osztani. utálom az ilyen embereket, kb ennyi.
2021. ápr. 18. 13:38
 24/34 anonim ***** válasza:
Látom, hogy buzog benned az empátia a nők iránt....ja, nem. :-)
2021. ápr. 18. 13:41
 25/34 anonim ***** válasza:
43%

Azt utálom nagyon, amikor olyanok akarnak okoskodni az incelség témakörében, akiknek közük nincs hozzá, és fogalmuk sincs, milyen érzés ezzel élni.

Én tudom miről beszélek. Én voltam incel. És a bullshit dumáitok mélyen felháborítóak és undorítóak.

Már leírtam itt is, leírtam számtalan másik kérdésnél is.

A férfiak legfontosabb motivációja az életben a SZEXUALITÁS. Ha egyetlen nő sem vonzódik hozzád annyira, hogy szexuális aktust akarjon veled, akkor neked az értéked férfiként pontosan NULLA.

Igen, a fiúk és a férfiak is ebben határozzák meg a férfiasságukat. Igen, ebben látják életük értelmét. Nem arról van szó, hogy meg is tennék! Arról van szó, hogy meglenne rá a lehetőségük! Hogy akarják őket, hogy vonzódnak hozzájuk, hogy elfogadják őket, mint férfiak.

És ezért nem megoldás a prostituált sem. Mert ott hiába kaphatsz szexet, nem kaphatod meg a férfiként való őszinte elfogadásodat. Attól még az értéked ugyanúgy NULLA marad.

Azt mondod te, hogy 25 éves korodig szűz nő voltál. Nem kétlem, hogy igazad van. De áruld már el nekem:

Ha akartál volna, lehetett volna másképp?

Naná, hogy igen! Ha akartad volna, akkor bőven lett volna lehetőséged szexelni! Őszintén, önmagadért.

De az incel férfiaknak ez a lehetőségük NINCS meg - és ez az, amibe bele lehet őrülni! Ahogy a nevében is benne van a kifejezésben, ez az állapot ÖNKÉNTELEN, tehát kényszer. Kényszer, mivel neked nincs férfiként hatalmad.

Ezt kellene már felfognotok. Komolyan nem érzitek a különbséget!? Vagy csak nem akarjátok? Mert az előbbi esetben egyszerűen ostobák vagytok és amiatt nincs jogotok itt okoskodni. Az utóbbi esetben pedig rosszindulatúak és amiatt nincs jogotok itt okoskodni.

2021. ápr. 18. 20:16
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Elmondom én amúgy, hogy mi játszódik le a kérdezőben.

- 16 éves koráig annyira még nem agyalt a témán. Kívánta, akarta, meg akarta élni a gyönyört. Tudta, hogy vannak fiúk, akik már csinálják, de még nem érezte magát annyira bajosan.

- 18 éves korában már voltak problémák. Már az járt a fejében, hogy "úristen, nagykorú vagyok, és még mindig szűz!". Már kezdte kényelmetlenül érezni magát a haverok között, amikor előjött a szex téma. Már zavarta, hogy egyre több korabeli fiú büszkélkedik a szexuális sikereivel, ő pedig csak szégyenkezve hallgat.

- 20 évesen már előjöttek a durvább tünetek. Szorongások, depresszió, frusztráció, kisebbségi komplexus - amiket korábban soroltam. Már rájött, hogy durva nagy probléma van, hogy már szinte mindenki nemi életet él a környezetében, ő meg még sehol sincs. Tudta, hogy baromira le van maradva, hogy már sokkal előrébb kellene tartania. Feszélyezte és bántotta a gondolat, hogy ő még továbbra sem tud egyetlen nőt sem felmutatni, holott már kettessel kezdődik az életkora.

- 22 évesen pedig már jött a teljes megzuhanás. A tudat, hogy kisiklott az élete. Hogy már soha nem kaphatja vissza azokat az élményeket, amikből az élet kizárta. Hogy már nem fogja megtapasztalni, milyen az, amikor fiatalon, teljesen kezdőként, elvárások nélkül felfedezheti a szexualitást. Eljutott oda, hogy a szüzessége már nem csak kényelmetlen, hanem katasztrofális hátrány. Hogy a nők jelentős része azonnal elutasítaná már csak emiatt is. Hiszen valami baj lehet vele, ha eddig nem jött össze semmi!

NEKTEK PEDIG VAN POFÁTOK ILYEN SEMMITMONDÓ ÜRES KÖZHELYEKKEL KISZÚRNI A SZEMÉT!?

Írnék én nektek szép dolgokat, de nem akarom megsérteni az oldal szabályzatát. Ezért csak annyit mondok: szégyelljétek magatokat! Kérjetek bocsánatot a kérdezőtől a káros és sértő hozzászólásaitokért, és a jövőben tartózkodjatok az "incel" kategóriába tartozó kérdésektől - mert NEM ÉRTETEK HOZZÁ!

2021. ápr. 18. 20:22
 27/34 anonim ***** válasza:
36%

És azt te fel tudod fogni, hogy nem minden férfi gondolkodik úgy,mint te? Olyan vicces, amikor itt írogattok hogy a férfiak így, a férfiak úgy...de ha mi ezt elhisszük nektek és azt mondjuk, hogy a férfiak mind csak szexet akarnak akkor mi vagyunk az ostoba nők, akik általánosítunk.

Még valami arról, kivel lehet szexelni: a látszólagos különbség abból ered, hogy a férfié a kezdeményező szerep. Te például kezdeményeztél mindenféle csúnya, taszító, dagadt nőnél, többgyerekes elvált anyánál? Miért nem? Neked is lett volna lehetőséged.

Na, éppen ilyen, amikor nőként bármikor lefekhetsz nős pasikkal, rusnya hímekkel, vagy olyan incel pasikkal,akiknek csak a lyuk kell, nem a te személyiséged. Ez mind kuka.

2021. ápr. 18. 20:26
 28/34 anonim ***** válasza:
36%

#25 oltári nagy bajban lennénk, ha minden férfi így gondolkozna, mint te.

És egyáltalán nem csodálom, hogy nem voltál sikeres a nőknél, a stílusod kiveri a biztosítékot.

2021. ápr. 18. 20:39
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Elfelejtettem, hogy ez itt a GYK. Hogy itt rögtön személyeskedni kezdenek, ha nekik nem tetsző választ olvasnak. Hogy rögtön megy a primitív fröcsögés.

A kedvencem, amikor a válasz miatt bélyegzik rá valakire az incel szót. Ez a tipikus "nem csodálom, hogy nem kellesz a nőknek, ha ilyen a blablablabla".

Két dolgot fűznék hozzá, bár túlságosan primitívek vagytok, úgyse fogjátok megérteni.

Elsőként azért változott az életem a nőkkel kapcsolatban, mert javult a külsőm. Későnérő voltam sajnos. De azért úgy 23 éves korom körül csak kifejlődtem. Férfiasabb arc, elmúltak a pattanásaim, a véznaságból széles vállak lettek stb.

Ebből egyúttal a TAPASZTALAT által levontam a következtetést, valójában mennyit is jelent a külső a húspiacon (spoiler: szinte mindent).

Másodszor: minden incel úgy gondolkodik, mint én. Jónéhánnyal beszélgettem különböző fórumokon. Néhannyal még személyesen is.

Amikor leírtam egy gondolkodásbeli folyamatot, azt nem csak magamból indulva tettem - bár már ez is bőven elég lett volna, hiszen átlagos pasas vagyok - hanem mások tapasztalataiból IS.

Úgyhogy nyugodtan vehetitek készpénznek, amiket mondok. MINDEN incel hasonlóan gondolkodik. Persze nem reklámozzák, mert nem akarják a sok leszólást, de attól még ez van.

De tudjátok mit, várjuk meg, mit mond a kérdező. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire tud azonosulni az általam leírtakkal!

2021. ápr. 19. 07:25
 30/34 anonim ***** válasza:
60%

Minden incel úgy gondolkodik, mint te, de egy normális férfi attól, hogy egyedülálló, még nem incel. Itt a különbség. Amúgy nem is mi sütjük rátok a bélyeget, hanem ti magatokra. A volt férjem 20 éves koráig volt szűz, de nem volt incel. Soha, egyetlen percig sem volt incel, pedig neki sem volt könnyű a 165 centis magasságával.

És amúgy továbbra is az a személyeskedés, hogy féregnek nevezed a másikat, nem az, hogy erre azt mondom, a stlílusod miatt nincs nőd.

2021. ápr. 19. 08:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!