Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselnéd azt ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselnéd azt ha még szűz lennél 22 évesen is?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és olyan rossz abba belegondolni hogy sokan már 15-16 évesen csinálják, én meg már jóval idősebb vagyok.
2021. ápr. 17. 21:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
55%

10 Nem abba mentek tönkre, hogy nem volt még barátnőtök, abba mentek tönkre, hogy a párkapcsolatra teljesítményként tekintetek. Simán lehet, hogy csak még nem találkoztál a megfelelővel, de nem, te abba mész tönkre hogy egy nőnél sem sikerült elérned semmit. Na és mit akarsz elérni egy nőnél?

Amúgy a kérdező is jó firma, nem azon sajnálkozik, hogy nem volt még soha boldog párkapcsolata, hanem hogy mások 15-16 évesen csinálják.

Ti szexre vágytok, csak úgy, majdnem mindegy, kivel. Nem egy barátnőre azért, aki ő maga, hanem azért, hogy legyen. Szánalmas ez valahol.

2021. ápr. 18. 08:57
 12/34 anonim ***** válasza:
72%

A férfi arra vágyik, hogy elismerjék férfiként. Ezt az érzést pedig csak úgy kaphatod meg, ha a nők szexuálisan vonzónak tartanak, és hajlandóak veled szexuális kapcsolatot létesíteni ÖNMAGADÉRT.

A párkapcsolatra nem teljesítményként tekintünk, hanem egy biológiailag szükséges (sőt, nélkülözhetetlen!) örömforrásra.

A kérdező pedig a "sokan már 15-16 évesen csinálják" mondatrésszel azt fejezi ki, hogy látja és érzi a kudarcait és az elutasítottságot. Érzi, hogy kimaradt a dolgokból, hogy az állapota nem egészséges, hogy le van maradva, hogy nagyon súlyos bajok vannak.

Apropó, kedves 11-es, neked milyen tapasztalataid is vannak önkéntelen cölibátusban élő férfiként?! Én átéltem ezt, és pontosan tudom miről beszélek, szóval ne nekem akarjál már okoskodni az incel-lét pokoli gyötrelmes kínjairól!

2021. ápr. 18. 09:02
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

Mint írtam, 25 éves koromig voltam szűz. És nő vagyok. A volt férjem (ő volt az első partnerem) 20 éves koráig volt szűz de sosem gondolt magára incelként.

Nem kéne olyan pasi, aki csak azt nézi hogy mások már csinálják, bezzeg ő kimarad a jóból. Ez a nők tárgyiasítása. Nem azért kell a Gizi, mert jó a személyisége és illik hozzád, hanem mert ő az egyetlen aki igent mond rád, és dughatsz végre. Annyira szánalmas.

2021. ápr. 18. 09:15
 14/34 anonim ***** válasza:
47%

Márpedig a férfiak ezt érzik ilyenkor és ez teljesen természetes. Hogy más pasik már X éve csinálják, már X nő elfogadta őket férfiként és részesítette őt a szexualitás gyönyöreiben. Hogy ő maga elutasított, egy férfi-kudarc, hogy semmi tapasztalata sincs és kimaradt a legfontosabb és legszebb dolgokból az életben.

Ez nem tárgyiasítása a nőknek, hanem teljesen normális emberi (férfiúi vágy). A férfiak számára a szexualitás a legfontosabb dolog. Csakhát valaki jobban bejön a nőknek, valaki meg kevésbé - és valaki sehogy.

2021. ápr. 18. 09:20
 15/34 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy meg ha te nő vagy, akkor miért osztasz tanácsokat FÉRFIAKNAK ebben a témában!? Közöd nincs hozzá, nem értesz hozzá és fogalmad sincs róla.
2021. ápr. 18. 09:21
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésben nem volt az írva hogy csak férfi válaszolhat. Azt leírta, hogy ő férfi, és? Vannak férfiak és nők is, akik későn vesztik el a szüzességüket. Ha azt írta volna, hogy első körben férfiak válaszát várja, nem foglalkoztam volna vele.

És azért, mert te csak a farkaddal tudsz gondolkodni, ésszel nem, azért még vannak olyan férfiak akik megvárják az igazit és párkapcsolatra alkalmasak.

2021. ápr. 18. 09:25
 17/34 anonim ***** válasza:
45%

Ritka egy féreg vagy.

Kiforgatod teljesen a szavakat.

De igen, képzeld el, hogy abban meg lelkileg tönkre.

Nem teljesítményként tekint rá, hanem ez minden embernek alapvető szükséglete lenne, amit neki nem jön össze!

Ne a pálya széléről ugass, mert azt a legkönnyebb.

Lennél te ilyen helyzetben, majd megtanulnád.

2021. ápr. 18. 10:08
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
Voltam ilyen helyzetben és most is ilyen helyzetben vagyok, csak másképp. A stílusodon látszik, miért nincs nőd.
2021. ápr. 18. 10:18
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
Na egyből a személyeskedés... Csak kijött az igazi éned!
2021. ápr. 18. 11:17
 20/34 anonim ***** válasza:
23%
Ha bármiben nem értesz egyet egy nővel vagy kritikával illeted, rögtön kijátszák az "ezért nincs nőd!" ütőkártyát.
2021. ápr. 18. 11:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!