Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselnéd azt ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselnéd azt ha még szűz lennél 22 évesen is?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és olyan rossz abba belegondolni hogy sokan már 15-16 évesen csinálják, én meg már jóval idősebb vagyok.
2021. ápr. 17. 21:56
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
24 évesen vesztettem el, de még örülnék ha meglenne. Sajnos prostival vesztettem el, mert hasonlóan zavart mint téged. Hát nem volt valami nagy durranás, még ha magamnak csinálom az is jobb, meg ingyen van. Inkább jobb lett volna az igazinak tartogatni.
2021. ápr. 17. 22:02
 2/34 anonim ***** válasza:
94%
Túl van misztifikálva ez az egész. Semmi nem változik azért mert belógatod valakinek...
2021. ápr. 17. 22:04
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen nehezen viseltem, de 25 évesen meg már nem igazán zavar. (Ez van.)

¯\_(ツ)_/¯

2021. ápr. 17. 22:08
 4/34 anonim ***** válasza:
91%
Valóban túl van misztifikálva! Ne legyen emiatt komplexusod, ha elveszted akkor jössz rá, hogy annyira felesleges volt korábban ezért rosszul érezned magad.
2021. ápr. 17. 22:16
 5/34 anonim ***** válasza:
81%
majd 40 éves korodig tart a ki élés..
2021. ápr. 17. 22:16
 6/34 anonim ***** válasza:
49%
Szted a hiszti megoldja?
2021. ápr. 17. 22:32
 7/34 anonim ***** válasza:
21%
Miért baj, ha valaki 16 évesen csinálja? Vagy az a baj, hogy te nem?
2021. ápr. 17. 23:50
 8/34 anonim ***** válasza:
Ne várj tőle sokat,majd egyszer el jön ez is,az a legjobb ha nem vársz tőle semmit,aztán nem fogsz csalódni ha nem olyan volt mint képzeled,minden agyban dől el.
2021. ápr. 18. 00:01
 9/34 anonim ***** válasza:
82%
25 évesen vesztettem el. Nő vagyok. Ne aggódj, van időd.
2021. ápr. 18. 08:05
 10/34 anonim ***** válasza:
91%

Én tönkrementem lelkileg. 23 évesen jött össze az első barátnőm, de addigra már egy roncs lettem. Önbizalomhiány, kisebbségi komplexus, frusztráció, nőgyűlölet, depresszió, szorongás, öngyilkos gondolatok. A súlyosabb időszakokban már úgy el volt torzulva az arcom a fájdalomtól, hogy a szüleim már komolyabb lépéseken gondolkodtak (pszichiátria).

Akik szerint nincs ebben semmi, azok valószínűleg soha nem voltak ebben a helyzetben, és lövésük sincs, milyen érzés is ez valójában.

Merthogy ugye 22 évesen szűznek lenni lényegében azt jelenti, hogy egyetlen egy nőnél sem sikerült elérned semmit. A férfiként az értéked NULLA. Na ez az az érzés, ami kikészíti a lelket.

2021. ápr. 18. 08:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!