Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor jön el az a pont? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az a pont? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Amikor már nem tudjátok hogy mit tegyetek..

Vannak dolgok amikben ugyanazt a kört futjatok. Sajnos nem változik egyik fél sem mert ezek olyan dolgok amik annyira mélyről jönnek a személyiségükből hogy szinte lehetetlen egyezségre jutni. Mármint abban a kérdésben hogy változtatnak.

A célok közösek a szeretet/szerelem is megvan de van ez a dolog ami újra és újra előjön és olyan meddő vitának tűnik. Kicsit mindig megfáradtok benne.

Ilyen esetekben mi a megfelelő döntés... Szakítás..? Ez lenne az utolsó.

Lehet így leélni egy életet együtt?

2021. márc. 28. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, hogy ott van a tüske, nem tudjátok kihúzni, és néha te, néha ő piszkálgatja. Az ilyesminek a mélyén sokszor ki nem mondott dolgok, problémák szoktak húzódni :(

Itt most tényleg le kell ülni, és átnyálazni minden sérelmet, ellentétet, rossz érzést... az talán segíthet még.

(esetleg leírni, úgy könnyebb megtalálni a szavakat)

2021. márc. 28. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szeretet lehet, szerelem nem. Max. a vak.

Figyelj : igen fontos, hogy közös jövőképetek legyen. Úgy olvasom, nem húsz éves házasok vagytok sok gyerekkel. Szóval most kell lezárni. Erre nem építhetsz. Kell, hogy legyen valaki, akivel egyezel abban, amiben egyezni szeretnél és különbözz ott, ahol kiegészítitek egymást

2021. márc. 28. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ szerintem hogy mennyire vagytok kitartóak és mennyire szeretitek egymást.

Én a barátommal pár napja oldottam meg és zártam le végleg egy 3 éve húzódó problémát. Volt valami amiben 3 éve nagyon nem ertettünk egyet, meddő vitának tűnt.

Aztán fokozatosan egyre jobban megoldódott, egyre jobban jöttek a kompromisszumok, egyre hatékonyabban át tudtuk beszélni.

Pár napja pedig végre teljesen lezártuk.

2021. márc. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!