Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás?
Mit értesz a múltja alatt? Azt, hogy házas és van 3 gyereke?
Veled mi a pálya? Te voltál már nős? Gyerek van?
Kicsit próbáld reálisan nézni a helyzetet.
Adott egy nő, akinek zűrös a múltja, jelentsen ez bármit, és 3 gyerek után csalja a férjét, minden idejét neked szenteli. Persze, hogy xar a házassága, mitől lenne jó?!
Amit tőle kaphatsz, az instant 3 gyerek és a zűrös természete. Komolyan úgy akarsz élni, hogy azon aggódsz, mikor csal meg, és hogy tehetnéd ki a gyerekeivel a lakásból?
Vagy csak örök második akarsz lenni?
Jobb lenne, ha megszakítod vele a kapcsolatot.
Kilrobáltàl màr egy napot is vele meg a 3 gyerekkel?
Vagy ilyen illizio alapon vagy szerelmes?
Pontosan tudja azt, hogy te az elso gyerek hisztinél màr kiszaladnàl a vilàgbol, a fèrje meg viszont kitart mellette a kvàzi rosszban/nehézségekben is. Hülye lenne miattad lelépni.
Én vagyok a FUSs kommentelő.
Iszonyatosan sok gondod lesz, én erre gondoltam.
3 gyerekkel meg a múltjával, nyilván örül ha még valakinek kell, de hidd el hamar elolvad a máz amikor a gyerkőcökkel jönnek a gondok, amikor más gyereke fontosabb lesz neki mit te.
Legjobbakat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!