Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok a munkahelyemen megismerkedtem egy 34 éves nővel akinek a házassága nem éppen valami jó mert nem boldog. Nagyon sokat beszélgettünk nappal éjszaka telefonon messengeren személyesen is. Az lett a vége a dolognak hogy egymásba szerettünk, ezzel még nem is lenne semmi baj de van 3 gyereke viszont ahogy utólag kiderült a nő múltja nem éppen dícséretre méltó mert eléggé zűrös rossz életet élt. Szeretem nagyon is és azt érzem hogy ő is engem mert bármit mondok le sem tudom beszélni magamról. Nem hinném hogy az anyagiak miatt kellek neki mert tudja jól hogy ő azért gazdagabb nálam. Csak valahol azt érzem hogy félek mert a múltja miatt, sajnos az emberek között nagyon sokan ítélkeznek és úgy boldogan élni hogy csak a kritikát kapja az ember az nehéz. A férjével csk a gyerek köti össze mindig ezt mondja. Ha egy kevés szabadideje van minden alkalmat kihasznál hogy velem lehessen. Próbáltam ismerkedni független nőkkel tőlem fiatalabbakkal de egyszerűen mindig az lett vége hogy nem megy. Most meg akivel boldog lehetnék az nem tudom hogy lehet az enyém. De elhagyni pedig nem tudom mert szeretem
2021. jan. 13. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
FUSS!!
2021. jan. 13. 00:22
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Mit értesz a múltja alatt? Azt, hogy házas és van 3 gyereke?

Veled mi a pálya? Te voltál már nős? Gyerek van?

2021. jan. 13. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Menekülj..
2021. jan. 13. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
A fuss és a meneküljt esetleg lennének szívesek kifejteni a mélyen tisztelt válaszadók, kiknek áldott a létük, és minden szavuk az igazság kristálytiszta esszenciájának a földi megtestesülése?
2021. jan. 13. 01:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Valahogy azt érzem az írásodból, hogy a nő kellene, de a gyerekei nélkül. Másik dolog meg, hogy nem mindig az az igazság amit ilyenkor a nő vagy akár a férfi elmond a munkahelyén. Sokan panaszkodnak, meg sajnáltatják magukat, aztán közben otthon minden oké. Lehet ez a nő is csak kalandot keres, ki szeretne szakadni az unalmas anya szerepből.
2021. jan. 13. 03:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Kicsit próbáld reálisan nézni a helyzetet.

Adott egy nő, akinek zűrös a múltja, jelentsen ez bármit, és 3 gyerek után csalja a férjét, minden idejét neked szenteli. Persze, hogy xar a házassága, mitől lenne jó?!

Amit tőle kaphatsz, az instant 3 gyerek és a zűrös természete. Komolyan úgy akarsz élni, hogy azon aggódsz, mikor csal meg, és hogy tehetnéd ki a gyerekeivel a lakásból?

Vagy csak örök második akarsz lenni?

Jobb lenne, ha megszakítod vele a kapcsolatot.

2021. jan. 13. 03:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Kilrobáltàl màr egy napot is vele meg a 3 gyerekkel?

Vagy ilyen illizio alapon vagy szerelmes?

Pontosan tudja azt, hogy te az elso gyerek hisztinél màr kiszaladnàl a vilàgbol, a fèrje meg viszont kitart mellette a kvàzi rosszban/nehézségekben is. Hülye lenne miattad lelépni.

2021. jan. 13. 06:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Én vagyok a FUSs kommentelő.

Iszonyatosan sok gondod lesz, én erre gondoltam.

3 gyerekkel meg a múltjával, nyilván örül ha még valakinek kell, de hidd el hamar elolvad a máz amikor a gyerkőcökkel jönnek a gondok, amikor más gyereke fontosabb lesz neki mit te.

Legjobbakat!

2021. jan. 13. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!