Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó megoldás ?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik el is kezdtünk ismerkedni,minden tök jól alakult,egyik nap tök kedves volt még velem,flörtöltünk,bókoltam neki.Másnap amikor munkahelyen össze futottunk akkor is kedves volt,de azóta pl már nem is ír nekem,meg se nézi amit írok,amikor legutóbb bent találkoztunk még poénkodtam is neki és teljesen olyan volt mint aki ignorálna vagy nem tudom.Nem értem,mert jó lehet picit rágörcsöltem mert nagyon akarom a lányt,de ezt igyekeztem nem kimutatni,de lehet látta rajtam,bókokat se túloztam el.Nem értem mi történhetett,viszont amióta ez az állapot van én nagyon üresnek érzem magam,végre egy rendes lány és semmi.Nem tudom már mit tegyek,kérdőre nem akarom vonni mert az már inkább olyan mintha letámadnám.De lehet csak nincs jó kedvében.De rendes lánynak ismertem meg,és tudja hogy nem vagyok nyafogós ha nem jövők be neki.Sőt ezt kínomba meg írtam ha valami zavarja vagy ilyesmi miatt nem ír szóljon mert arról szeretnék azért tudni.Nem tudom mit tegyek már.Sok rossz kapcsolatom volt és végre már kezdtem örülni,de már inkább szenvedek.2020. nov. 25. 23:34
1/1 anonim válasza:
Azt tudod, hogy a mondat végi "pont" után általában tenni kellene egy szóközt? Ez így nagyon átláthatatlan.
Ő csak egy barátod lesz, semmi több. Nem szabad többet belelátni, csak magadnak ártasz vele. Folytasd az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!