Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem lenne szabad. Nem tudom az életemből eltüntetni, mert egy helyen lakunk. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe, akibe nem lenne szabad. Igyekszem kikerülni, de sajnos nem tudom. Minden este eldöntöm, hogy másnaptól nem foglalkozok vele. Persze másnap összefutunk, ràm néz, elmosolyodik és elolvadok. Próbálom azt mutatni, hogy teljesen közömbös vagyok, de belül darabokra hullok ilyenkor. Van erre valami megoldás, hogy az érzés eltűnjön végre? Én vagyok a nő.2018. febr. 1. 19:36
1/7 anonim válasza:
valami fantázia dús dolgot csinálj
2/7 A kérdező kommentje:
Már ezerféle módon próbáltam elterelni a figyelmem, ami teljesen hatásos, addig amíg bele nem futok. Elkezd velem beszélgetni és utana megint kibukok.
2018. febr. 1. 19:43
3/7 anonim válasza:
jó hát tudni kéne miért nem szabad de te azt irod nem lenne szabad ahelyett hogy nem szabad tehát próbálkoznál és emiatt nem tudsz tovább lépni mert valójában te várod a lehetőséget hogy valami furcsa mód de sikerüljön
4/7 anonim válasza:
nézz magadba melyik út a legjobb számodra
5/7 A kérdező kommentje:
Jo akkor úgy írom, hogy NEM SZABAD. Nem, nem akarok semmi módot vagy lehetőséget. Csak nem akarom emészteni magam. Amúgy házas, én meg nem fogok senki házasságaba belemaszni.
2018. febr. 1. 21:17
6/7 anonim válasza:
Nem lenne szabad!Nalam ugyanez a helyzet.De mi mar lassan egy éve ezt jatszuk!Ha tavolodom,ő annal inkabb jön,es kacerkodik.Amíg nem latom,mindig eltervezem,hogy kozombos maradok,kozombos tudok maradni!Kozben meg majd "belehalok",hogy szoljon hozzám ,hogy mosolyogjon,hogy melyen a szemembe nezzen.Az eszem tudja nem szabad.A szivem akarja őt.De nem tudok megnyilni elotte.Ott a fék!Szerintem tudat alatt te is akarod őt,hiaba sugja az eszed,hogy nem,nem szabad,nem,nem akarhatod!Tudod mi a kerdes?!21.szazadban vagyunk.Ki kezdemenyez elobb,ki teszi egyertelmuve ami az!!!
7/7 anonim válasza:
akkor rosszul értelmeztem bocsi ha még érdekel tanácsom ne legyél sokat otthon iratkozz be egy kirándulós klubba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!