Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28 vagyok és sose volt nőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 vagyok és sose volt nőm vajon mit rontok el?

Figyelt kérdés

Elég kegyetlen gyerekkorom volt úgy érzem, legalábbis folyamatos leordítás és megfélemlítés ért emiatt a gyengéd oldalam méllyen tartom ,eldugom DE mit tegyek?

Most az ugrott be , hogy a nők érzékeny teremtmények és ha én a gyengédséget képtelen vagyok kifejezni akkor ők kerülni fognak ez így van?

2021. márc. 24. 07:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Igen, kell gyengédség, de az írásod alapján nem ez a probléma.

Társaságba kell járni, ismerkedni sok emberrel, gyakorolni a társalgást, közösségi életet. Utána majd alakul.

2021. márc. 24. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
8-as! Jóisten ne legyek? 🤣🤣🤣
2021. márc. 24. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Minden zsák megtalálja a maga foltját 1000-ből egyszer! Ezt soha ne felejtsd el!
2021. márc. 24. 10:47
 14/14 A kérdező kommentje:
13 sose fogom elfelejteni;) köszi!
2021. márc. 24. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!