Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nő létemre, házas nőt szeretek . Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Másfél éve ismerem,csodálatos ember,szinte ahogy megismertük egymást,megnyíltunk egymásnak, egy munka helyen dolgozunk,tehát ott van mellettem minden nap.. Tavaly indult el bennem,csupán bele néztem a szemébe,és éreztem amit éreznem kellett.. Minap ismét a szemébe néztem,és átfutott a lelkembe valami,tudjatok,és akkor úgy éreztem ő is ezt érzi.. Én 25 ő lassan 40.. De nem tekintek rá másképp mint max 30 :) Nem az számít hogy néz ki,csupán a lelke.. Ilyet korábban nem tapasztaltam magamban.Neha úgy érzem megcsókolnám kint egy parkba a padon,-közbe simogatnám a haját,és puszilgatnám a nyakát,és csak nézném,megfognám a kezét,és megsimogatnám.. Hm.. Mit tehetnék? A férjem egy csodálatos ember,az övé kevésbé..2020. febr. 10. 06:54
1/22 anonim válasza:
Talán azért,mert a férjedtől nem kapsz meg valamit amire régóta vágysz ezen a téren
2/22 anonim válasza:
Na ezért nem fogok házasodni soha az életben. 29f
3/22 anonim válasza:
Előfordul, hogy valaki csak felnőttkorában fedezi fel magában az azonos neműekhez való vonzódását. Ez önmagában teljesen rendben van. A leírásodból az tűnik ki, hogy az illető hölgy még egyáltalán nem tud a felé irányuló vonzalmadról. Márpedig ilyen helyzetben az első lépés, hogy elbeszélgetsz vele és finoman, de egyértelműen tudatod vele az érzelmeidet. Ha őneki nincsenek leszbikus hajlamai, akkor úgyis reménytelen a dolog, s ez legalább tisztázza a helyzetet. Hidd el, ha felismered, hogy a vágyaid eleve reménytelenek, akkor szép lassan, legfeljebb 1 év alatt azok csökkenni fognak. (Férfiként én is vonzódtam egy nőhöz fiatalkoromban, s amikor kiderült, hogy leszbikus, onnantól ha nem is azonnal, de lassan csökkent a vonzalmam.) Ha esetleg őneki is vannak viszont általában leszbikus hajlamai, és még ráadásul tetszel is neki, akkor nagyon nehéz a helyzet; ez esetben a férjeddel kell majd őszintén elbeszélgetned, s ez jóval keményebb ügy lehet mindkettőtöknek. Lehet, hogy ez esetben a munkahelyváltás lesz az egyetlen megoldás. De mindenekelőtt a hölggyel kellene beszélned, mert az lehet, hogy önmagában pontot tesz a dologra, s így a férjedet is megkíméled egy sokktól.
4/22 anonim válasza:
Szia! Bevehetnétek harmadiknak! Naaaa, légyszi.
5/22 A kérdező kommentje:
Itt nem a szexről van szó,itt érzelmekről írok,nagyon mély érzésekről,egy olyan emberről akihez hasonlóval még csak nem is találkoztam.Soha nem vonzódtam a lányokhoz..Férfiakba sa külsőt néztem var legyen szépek a szemei fogai ápoltak legyenek,nem volt ideálom .. Nem vagyok csúnya nő,régen szepsegversenyekre jártam,amolyan vissza húzódó személyiség vagyok részben,sokat mosolygok,a férfiak meg bomlanak utánam,de nagyin egyszerűen öltözködőm..
2020. febr. 10. 08:13
6/22 anonim válasza:
Konkrétan mit érzel,ha ránézel?
Azért kérdezem,hogy nem csak egy fellángolás...
7/22 A kérdező kommentje:
Higy csodálatos, és nem látom a hibáit,ha a szemébe nézek az más,eléggé olyan kis szégyenlős vagyok :) De mikor jön az az érzés,olyan mintha s lelkébe látnék,vagy nem is tudom,valami hasonló..
2020. febr. 10. 08:28
8/22 anonim válasza:
6-os vagyok
Hát akkor konkrétan elé kell állni és feltenni a kérdéseket.
Bár 1,5 éve megy ez,akkor gondolom sejt valamit.
Én nem tudom,hogy megy ez nő és nő között,mert nekem a férfi a gyengém😊
De ha ez boldoggá tesz akkor lépj
9/22 A kérdező kommentje:
Már ha rá gondolok boldoggá tesz :) motivál,motivál higy egészségesebben éljek,motivál hogy jobb és jobb ember legyek.. Másfél éve ismerem,ezek az érzések tavaly nyáron alakultak ki bennem,vagyis akkor ismertem fel,akkor ismertem be magamnak,bár akkor még nem igazán értettem,sőt most sem.. Doha nem olvastam a leszbikusokról,vagy hasonló,engem nem érdekel ki.milyen nemhez vonzódik,milyen nép,csak ember legyen.. Árra gondoltam hogy elhívom egy parkba,ott beszélgetünk majd megkérdezem hogy megcsókolhatom e,szerintetek? :D
2020. febr. 10. 09:12
10/22 A kérdező kommentje:
K.. Köszönöm,kedves :)
2020. febr. 10. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!