Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Házas nő létemre, házas nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nő létemre, házas nőt szeretek . Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Másfél éve ismerem,csodálatos ember,szinte ahogy megismertük egymást,megnyíltunk egymásnak, egy munka helyen dolgozunk,tehát ott van mellettem minden nap.. Tavaly indult el bennem,csupán bele néztem a szemébe,és éreztem amit éreznem kellett.. Minap ismét a szemébe néztem,és átfutott a lelkembe valami,tudjatok,és akkor úgy éreztem ő is ezt érzi.. Én 25 ő lassan 40.. De nem tekintek rá másképp mint max 30 :) Nem az számít hogy néz ki,csupán a lelke.. Ilyet korábban nem tapasztaltam magamban.Neha úgy érzem megcsókolnám kint egy parkba a padon,-közbe simogatnám a haját,és puszilgatnám a nyakát,és csak nézném,megfognám a kezét,és megsimogatnám.. Hm.. Mit tehetnék? A férjem egy csodálatos ember,az övé kevésbé..

#leszbikus #érzés #munkatárs #nő szerelem #ezek csak érzések
2020. febr. 10. 06:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudat nélkül, előre megfontoltan csókolóznál titokban a ferjed háta mögött? Biztos minden rendben van a kapcsolatotokban?
2020. febr. 10. 12:26
 12/22 anonim ***** válasza:
17%

Hiába törlöd (törölteted) a hozzászólásokat, s hagyod meg csak azokat akik egyetértenek veled ez csak téged minősít angyalom.

- átvered a saját férjed

- eltorzult a személyiséged

- abnormális érzelmekkel rendelkezel

- hazudozol

- és még csak a kritikát sem bírod.

Milyen ember az ilyen szerinted? Te hogy neveznéd embertársad aki így viselkedne?

2020. febr. 10. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez nem kamu, akkor nagyon beteg vagy, nagyon beteg. 29f
2020. febr. 10. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
A #12-es válaszát még kiegészíteném azzal, hogy nem akartok engem bevenni harmadiknak. Pedig biztos hogy tudnék teljesetíni:)
2020. febr. 10. 18:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem én töröltem a hozzá szólást,nem is tudom.. Elfogadom a kritikát,hiszen ezért írtam ki,mit tehetnék
2020. febr. 10. 18:33
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez azért durva.
2020. febr. 10. 20:14
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
#3 voltam, s azt mondanám, hogy ne hallgass azokra, akik "betegesnek" tartják az érzelmeidet, vágyaidat. Szerintem nagyon szép és lélekgazdagító dolog, amit átélsz. Az efféle érzelmekből keletkeznek a legszebb költemények. Ha nem is sokakkal, de elő szokott fordulni, hogy valaki egy mélyen húzódó lelki húrt ennyire megpendítsen az emberben. Az efféle megmagyarázhatatlan, sokszor felkavaró érzelmek azok, amelyek igazán emberré tesznek minket. Elfojtani ezeket tehát nem szabad; de mint minden vágy, nem biztos, hogy ez is beteljesedhet. Respektálnod kell az illető hölgy érzelmeit, ez is a szociális lét egy követendő szabálya, akárcsak a heteroszexuális vonzalmak esetén. Semmiképp se azzal kezdd tehát, hogy megpróbálod megcsókolni. Beszélgetni kell vele, őszintén. Ha erre végképp nincs lehetőséged vagy bátorságod, akkor írj levelet. Fontos, hogy megtudja, mit érzel, s egészen biztos, hogy fog rá reagálni. Lehet, hogy ez nagyon fájó lesz neked, mert elutasít, de ez legalább jó eséllyel elindít majd benned egy gyász-folyamatot, ami végül is egy hosszabb idő után megoldást jelenthet majd, lélekben el fogod tudni engedni.
2020. febr. 11. 06:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon hálás vagyok hogy írtál,és köszönöm hogy mellettem állsz,ez nekem is nagyon nehéz,próbálom kiverni a fejemből,de nem tudom,és egyre jobban és jobban szeretem..De a levelet akkor adjam oda mikor én is ott vagyok? Vagy csak olvassa el otthon?
2020. febr. 11. 08:38
 19/22 anonim ***** válasza:

"#3 voltam, s azt mondanám, hogy ne hallgass azokra, akik "betegesnek" tartják az érzelmeidet, vágyaidat. Szerintem nagyon szép és lélekgazdagító dolog, amit átélsz. Az efféle érzelmekből keletkeznek a legszebb költemények".....

Így van, de az isten mentsen meg az ilyen emberektől engem. Ebből én kimaradnék, ilyen ember jó lesz másnak mint "társ".

2020. febr. 11. 10:20
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
Válasz a #18-ra: ha levelet írsz neki, akkor próbáld úgy eljuttatni hozzá, hogy azt valószínűsíthetően ne mások előtt olvassa el, hiszen jó esély van rá, hogy sokkolni fogja egy kicsit a vallomásod. Ajánld fel a levélben a személyes találkozás lehetőségét is, ahol kettesben elbeszélgethettek egy semleges helyszínen, mondjuk egy cukrászdában, de ne erőltesd a találkozást, s ha ő is levélben akar válaszolni, ám csak tehesse.
2020. febr. 11. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!