Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28 vagyok és sose volt nőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 vagyok és sose volt nőm vajon mit rontok el?

Figyelt kérdés

Elég kegyetlen gyerekkorom volt úgy érzem, legalábbis folyamatos leordítás és megfélemlítés ért emiatt a gyengéd oldalam méllyen tartom ,eldugom DE mit tegyek?

Most az ugrott be , hogy a nők érzékeny teremtmények és ha én a gyengédséget képtelen vagyok kifejezni akkor ők kerülni fognak ez így van?

2021. márc. 24. 07:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Probalkozz. Vaktyuk is talal szemet.
2021. márc. 24. 07:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában a nők szeretik, ha egy férfi gyengéd. De ez nem feltétlen szükséges. Nő válogatja.
2021. márc. 24. 07:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Legyél férfias és normális.
2021. márc. 24. 08:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat ment a pacsi

2es igazad van szerintem is van lány aki talán ő maga annyira tisztában van a gyengédségével hogy másban nem igényli persze a gyengédség bennem van csak fél és elbújik vagy valami ilyen

2021. márc. 24. 08:05
 5/14 A kérdező kommentje:
3as mitől lesz valaki férfias? És normális?
2021. márc. 24. 08:06
 6/14 anonim ***** válasza:
42%
Csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő. A gyengédséget nemhogy nem igénylik a nők, de kifejezetten taszítja őket.
2021. márc. 24. 08:09
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
Ha eddig nem ment, engedd el! Komolyan mondom! Egy párkapcsolat csak akkor jó, ha a nő gyengéd, érzéki és figyelmes. Ha nem ilyet fogsz ki, szívás lesz az egész, és azon kapod magad, hogy egy jó szóért pedálozol egy hétig.
2021. márc. 24. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
6. Igénylik, de az álompasitól. 15 év konditerem, 4 egyetem, 5 beszélt nyelv, top vállalkozó háttér, extra jóképű, magas, barna, gavallér aki mellett nem lehet unatkozni stb...
2021. márc. 24. 08:40
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

5# Attól hogy ő lesz az érzékeny a kapcsolatban, te meg a férfi. Neked kell vastagnak lennie a bőrnek a képeden, logikusan gondolkodni, kiállni a véleményedért. Mindezt persze megfelelő formában, néha csipkelődve és humorosan előadva.

Magyarul állj hozzá normálisan, nem kell túltolni semmit és nem kell játszani a jófiút.

2021. márc. 24. 08:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 24. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!