Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam/vagyok egy nárcisztikus emberrel, hogyan meneküljek az egészből?
Akkor tiltsd le. Ne beszélj vele. Ha kell, akkor cseréld le a baráti körödet is, ha ez kell hozzá, hogy elkerüld. Semmi értelme nincs, hogy szenvedj miatta.
Meg nincs olyan, hogy "ő se hagyja". Nem vagy a tulajdona. Egy külön álló ember vagy.
Itt lehet, hogy nem ő az elcseszett, hanem csak egy mezei s@ggfej és veled van vagy lett valami gond. Ennek is érdemes lenne utána járni, mert lehet ez hordozza a szabadulásod kulcsát.
Az előfizetésről meg csak annyit, hogy dolgod nem lett volna a hapival, csak jelzed a szolgáltatónál, hogy felmondod, rendezed a számlát és megszűntetik, hiszen a tiéd.
Jól írja a 4# válaszoló, semmi dolgod nem lett volna vele, de te nem bírtál magaddal és megkerested, azóta is tartod vele a kapcsolatot, Te vagy az aki nem akarsz vele szakítani, ő csak elvan veled.
Te csak megerősítésért jöttél ide, nem tanácsért. Ha valakivel nem akarunk beszélni azt tiltjuk mindenhonnan és lezárjuk vele a kommunikációt. Ezt úgy írom, hogy én meg is tettem/teszem mai napig, ha valaki keresztbe tesz nekem vagy megbánt úgy, hogy előtte én megbíztam benne, mehet a levesbe.
Tehát te is meg tudod tenni, csak te szereted magad áldozatnak beállítani és sirdogálni, pedig te ugyanúgy részese vagy ennek a játszmának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!