Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Se veled, se nélküled. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled, se nélküled. Nem tudom elengedni az exem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt barátnőmmel többször szakítottunk a végefelé már. Javarészt emiatt én voltam a hibás, ezt tudom. Végül mindig újra összejöttünk,de volt az a pont, amikor azt hittem a sok probléma miatt, hogy nekem nincs szükségem már erre az egészre. Megismertem valakit, akivel jól éreztem magam. A volt barátnőm erre rájött.. Nem csaltam őt meg, nem történt még akkor a másik nővel semmi, csak találkoztunk... Tudom tudom, azt sem kellett volna, de már késő.. Szóval a volt barátnőm erre rájött és nyilván kirakott. Én összejöttem a másik lánnyal, de nem szeretem őt... Jól érzem magam vele meg minden. És próbáltam is igyekezni hogy egy új jó kapcsolatot építsek fel vele, de nem megy. Hiányzik a volt barátnőm aki hallani sem akar rólam. Próbáltam már felkeresni de nem igazán örült ennek.. Tudom, hogy még mindig haragszik rám. Tehetetlennek érzem magam, mert már annyi ideje együtt vagyok ezzel a lánnyal, hogy tudjam hogy ez részemről már nem lesz több. A volt barátnőmnél már az első talin éreztem, hogy ő kell nekem és nagyon hamar meg is szerettem.

Tudom, hogy szakítanom kellene a barátnőmmel, de most nem erre szeretnék megjegyzéseket kapni.

Azt a problémát szeretném megoldani, hogy a volt barátnőm hajlandó legyen szóba állni, esélyt adni nekem, mert nekem őszintén hiányzik. Mint ember és mint nő is. Én rettegek attól hogy már nem kér belőlem.... Menthető még ez a helyzet?

6,5 évig voltunk együtt.

29/F

2021. márc. 20. 18:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasonló a szitu nálam is, én az új lánnyal 6 éve vagyok, tavaly találkoztam az exemmel, akivel annó én szakítottam a mostani lány miatt, de azóta csak az ex jár a fejemben…beszelni nem beszélünk, hallani sem akar rólam.

kitartast cimbora

2021. jún. 25. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!