Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled. Nem tudom elengedni az exem?
Sziasztok.
Volt barátnőmmel többször szakítottunk a végefelé már. Javarészt emiatt én voltam a hibás, ezt tudom. Végül mindig újra összejöttünk,de volt az a pont, amikor azt hittem a sok probléma miatt, hogy nekem nincs szükségem már erre az egészre. Megismertem valakit, akivel jól éreztem magam. A volt barátnőm erre rájött.. Nem csaltam őt meg, nem történt még akkor a másik nővel semmi, csak találkoztunk... Tudom tudom, azt sem kellett volna, de már késő.. Szóval a volt barátnőm erre rájött és nyilván kirakott. Én összejöttem a másik lánnyal, de nem szeretem őt... Jól érzem magam vele meg minden. És próbáltam is igyekezni hogy egy új jó kapcsolatot építsek fel vele, de nem megy. Hiányzik a volt barátnőm aki hallani sem akar rólam. Próbáltam már felkeresni de nem igazán örült ennek.. Tudom, hogy még mindig haragszik rám. Tehetetlennek érzem magam, mert már annyi ideje együtt vagyok ezzel a lánnyal, hogy tudjam hogy ez részemről már nem lesz több. A volt barátnőmnél már az első talin éreztem, hogy ő kell nekem és nagyon hamar meg is szerettem.
Tudom, hogy szakítanom kellene a barátnőmmel, de most nem erre szeretnék megjegyzéseket kapni.
Azt a problémát szeretném megoldani, hogy a volt barátnőm hajlandó legyen szóba állni, esélyt adni nekem, mert nekem őszintén hiányzik. Mint ember és mint nő is. Én rettegek attól hogy már nem kér belőlem.... Menthető még ez a helyzet?
6,5 évig voltunk együtt.
29/F
+1 az első válaszra
Miért nem szakítasz a jelenlegivel, ha tudod, úgyse akarsz vele hosszú távú kapcsolatot, nem (ő) kell neked? Ez így elég kapcsolatfüggőség. Azért vagy vele, mert mégis jobb, mint egyedül?
Mit gondolsz, az, hogy így vele vagy, mit árul el rólad, mit üzen az exednek a személyiségedről, tartásodról, hűségedről? Nem, nem ítéllek el, nem szidlak, nem a tutit akarom megmondani! Csak próbáld kívülről, az exed szemével látni a cselekedeteidet. Ez félig választ is ad, mi itt a gond, és merre tovább.
Sehogy. Ott a jelenlegi barátnőd. Vele nem kell félned, ez a lényeg.
Az előző, ha van egy kis esze (úgy tűnik van), nem áll veled szóba.
9-es nagyszerűen összefoglalta azt, amire próbáltalak rávezetni (6).
Egy biztos: hagyd ezt a szegény lányt, ne használd ki tovább a saját gyengeséged miatt.
Amíg vele vagy, biztos nem jön más. Se ex, se új jobb, se egyedüllét - amire most a legnagyobb szükséged lenne. Persze ezt a legnehezebb bevállalni. De nagyon nem vonzó a függő, labilis jellem, ezzel a viselkedéssel elveszíted az utolsó vonzalmát/tiszteletét is.
Lépj ki a komfortzónádból, légy bátor, feszegesd a határaidat! Fejlődnöd kell most. Nem miatta, magad miatt. És ez legyen most a tetteid alapja, a mozgatórugód. Foglalkozz most magaddal: az érzéseidet értsd meg, tárd fel a függőséged okát, dolgozz rajta. Ismerd meg és fejleszd önmagad. Paradox módon pont most hogy másokba kapaszkodsz, így vagy nagyon önző. Ha befelé megtanulsz figyelni, de legalább minimális önismerettel már jobb kapcsolataid lesznek.
Sok erőt és kitartást kívánok ehhez! Hidd el, sokkal jobb lesz, megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!