Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt megengedi a csajotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt megengedi a csajotok?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és lehet velem van a baj, de én szeretek úgy aludni,hogy fogom a mellét a póló alatt. De ő ezt nem szereti. Normális ez, másnál egy vannak ilyenek? Nektek engedi a csaj, hogy random benyulj a melltartó alá?
2021. márc. 20. 15:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet felmelegíted, beizzad, vagy bármi más okbol is kellemetlen.

Tedd a kezed a saját mellkasodra es probald ki milyen

2021. márc. 20. 15:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg kényelmetlen lenne neki úgy aludni, ne nyaggasd ezzel. Tedd máshova a kezed, nem kell még alvás közben is birtokolni a másikat.
2021. márc. 20. 15:43
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Mindig ugy alszunk hogy fogom a mellet :)
2021. márc. 20. 15:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én biztos nem tudnék úgy aludni, hogy valaki fogdos közben. Én összebújva is csak nagyon limitált ideig vagyok képes aludni, szükségem van a szabad mozgásra,rengeteget forgolódok, helyezkedek álmomban, így nagyon zavarna.
2021. márc. 20. 15:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok már gyerek, nem is akarok így aludni vele.
2021. márc. 20. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
"lehet velem van a baj, de én szeretek úgy aludni,hogy fogom a mellét a póló alatt." Nem lehet. BIZTOS!!!!! Hagyd pihenni! JOGA VAN HOZZÁ!
2021. márc. 20. 16:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm szeret így aludni, mert nagyon bújós, de teljesen érthető, ha a te párod nem szeret így aludni, mert egyszerűen lehet zavarja az alvásban. Ez olyasmi, amit illik elfogadni, ha engem kérdezel.

25/F

2021. márc. 20. 16:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértem, ha kényelmetlen a párodnak. Én sem tudok így aludni. Persze, fogdoshatja a melleimet a férjem, de alvás előtt hagyjon békén. Odabújok hozzá kis időre, de 10-15 perc elég, és elmered a nyakam, folyik rólam a víz, nem kapok rendesen levegőt, mert hozzápréselődik a fejem a testéhez. Akárhogy forgolódom, egyszerűen nem kényelmes.
2021. márc. 20. 16:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én normálisan akarok aludni,a párom is. Mindkettőnk úgy fordul ahogy kényelmes, nem tudunk összebújva aludni. Őszintén nem is lennék hajlandó, hogy még alvás közben is más igényét szolgáljam ki, hogy úgy forduljak mindig kényelmesen tudjon fogdosni.
2021. márc. 20. 16:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél műcsöcsöket, aztán szorongasd azt éjszaka.

Amúgy én sem engedném a páromnak. Alapból nem szeretek annyira összebújva aludni, kell a tér. Pedig alapból elég bújós vagyok.

2021. márc. 20. 17:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!