Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt megengedi a csajotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt megengedi a csajotok?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és lehet velem van a baj, de én szeretek úgy aludni,hogy fogom a mellét a póló alatt. De ő ezt nem szereti. Normális ez, másnál egy vannak ilyenek? Nektek engedi a csaj, hogy random benyulj a melltartó alá?
2021. márc. 20. 15:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi általában úgy alszunk hogy kiflizünk, hátulról megölel, és fogja a mellemet. Nekem kifejezetten kényelmes.

De csak kezdésnek, és tébyleg nem mindig kényelmes, olyankor nem.

2021. márc. 20. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Te sem tudnál úgy aludni, hogy a makkodat vagy a heréidet markolásszák. Nem minden nőnek dísznek van a melle, vannak érzéki nők is, akiket egy finom érintés is ingerel ott. Nyilván nem lehet úgy aludni normálisan, ha van valamilyen izgatás a testeden.

Így nem lehet rendesen pihenni.

2021. márc. 20. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell, hogy izgatás legyen, engem az is zavarna, ha a kezemet vagy a bokámat akarná fogni alvás közben. Ez a mellfogás meg olyan... anyás. Nem akarom anyának érezni magam.
2021. márc. 20. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Legalább addig hagyd már békén, amíg alszik...

Én is aludtam már így fiúval, nem volt rossz, de minden nap (pláne egész éjszaka...) biztos nem hagynám, így nem lehet pihenni. Egy lány nem egy alvós nyunyóka és nem egy szexbaba, amit állandóan fogdosni kell. Ráadásul ha valaki még igényli is az összebújást, akkor se kell rögtön szexualizálni is a helyzetet, hogy a mellét fogdosod.

Jó példa, amit előttem írt valaki, hogy próbálj meg úgy aludni, hogy közben a heréidet markolásszák. Nyugodtan legyen este szex, de ha alvás van, akkor ALVÁS VAN.

2021. márc. 20. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Ki alszik melltartóban????? :O
2021. márc. 21. 03:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki akar.
2021. márc. 21. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!