Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exem öccsével egymásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem öccsével egymásba szerettünk?

Figyelt kérdés

Az elején azért csináltam hátha féltékeny lesz, és ki békülünk tudom butaság volt ehez folyamodnom, a lényeg hogy egymásba szerettünk ezzel az a probléma hogy ő 18 éves srác, én meg 21 evés vagyok, én egyedül élek 18 eves kórom óta, mondhatni hogy, független és önálló nő vagyok, és félek hog, árt az imidzsemnek, mit gondolnak majd rólam az emberek,

Először csak -beszéltünk azt már találkoztunk, és meg történt... úgy az exem hogy 7 hónapig voltunk együtt.. egyszer se láttam a szüleit és kb 15-20× találkoztunk

Én szakítottam vele, azt momdtam ismerkedek valakivel ő amúgy kapcsolatba van 5 éve xd szóval igen elege bele -bonyolódtam, nem vagyok amúgy ilyen én hűség parti vagyok... csak nála voltam pár napot a csaja meg kint dolgozott pont, és ittam a sráccal, és ö mászót rám, úgy hogy én már totál be voltam rúgva.. Na mindegy a kérdésem az hogy mennyire gaz a szitu?

2021. márc. 19. 21:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Olvastad valahol azt hogy mond el a véleményed rólam ?

:)

2021. márc. 19. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Az exed öccsével egymásba szerettetek.
2021. márc. 19. 21:40
 3/12 A kérdező kommentje:

Úristen inkább me írtál volna semmit

MEG KEREK MINDENKIT AKI NEM TUD ERTELMES VALASZT ÍRNI NE ÍRJON SEMMIT MERT CSAK LE PONTOZOM ES JELENTEM :/

2021. márc. 19. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Árt az imidzsemnek... ez mindent elmond.

Gyerek vagy még, ha ilyeneken pörögsz.

2021. márc. 19. 21:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Még jó hogy ezen pörgök mert szerintem nagy a kor különbség, mindig idősebb barátaim voltak..
2021. márc. 19. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég érett a srác, és szeretitek egymást, akkor nincs gond.

Nekem van olyan lány ismerősöm, aki nála 5 évvel fiatalabb sráccal van együtt, már vagy 5 éve. :)

Ne az számítson, hogy ki mit gondol, hanem hogy te mit szeretnél, akarsz-e vele lenni.

2021. márc. 19. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
3 évet soknak tartod??? :D nem egy párt ismerek, ahol a férfi lényegesen fiatalabb, vagy akár a nő egy tizessel fitalabb azt mégis megvannak. Amíg ilyeneken pörögsz, csak papíron vagy felnőtt.
2021. márc. 19. 22:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Gondolom ott a srác nem 18

Ha húsz fölött lenne nem erezném gaznak

2021. márc. 19. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"be voltam rúgva" - persze-persze csak úgy megtörténnek az ilyenek, "mindenről a másik tehet"...

Szerintem vállald fel, amit tettél és ne rettegj mások vélt vagy valós helytelenítésétől.

2021. márc. 20. 06:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ha visszajön a csaja, a csávó majd úgyis lepattint, mondván, hogy gáz. :)
2021. márc. 20. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!