Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihűlt a szerelem valaki iránt akit nagyon szerettünk, hogyan szeressünk bele újra?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgatok erről a témáról és kissé kétségbe vagyok esve. Találtam egy ötletet amiben bizom: [link] Mi a véleményetek?2018. nov. 14. 12:06
2/5 anonim válasza:
ez hülyeség.
ha már ilyen nőci magazinos agyalágyult tanácsok jelentik a kapaszkodót, ott nagy baj van.
azt kénevégre az embereknek elfogadni, hogy a szeelem 3 éven belül elmúlik, így van kitalálva gyárilag az ember.
ha valaki nem tud szeretetben élni, és hiányzik neki a szerelem, az szenvedni fog, és örökösen délibábot kerget.
ugye te sem hiszed, hogy ha holnaptól más fazonú bugyit veszel fel, vagy más színű körömlakkot használsz, attól majd újra egymásba szerettek?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem pont a bugyira és a körömlakkra gondoltam, hanem a képzeletre inkább.
2018. nov. 14. 12:44
4/5 anonim válasza:
Ez a cikk hülyeség. Inkább kezdjetek el közös programokon részt venni, kettesben. Ez fontos. Sokat beszélgetni, mély és intim témákról, és bármiről, ami titeket érdekel, szerezzetek újra közös élményeket. Az erős szerelem érzése tényleg enyhül az évek során, pont ezért tenni kell a kapcsolatért, hogy jó legyen.
5/5 anonim válasza:
Ha már kihűlt, az eben guba. Nem akkor kell kapkodni, amikor már késő. Amíg él, addig kell óvni, ápolni. Úgy fenntartható évtizedekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!