Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymásba szerettünk, de neki van kapcsolata?
Alig 3 hete, egy regi lany ismerosommel most megerosodott a kapcsolatunk. Mostanaban minden nap beszelunk, es csinalunk programokat ketten, es egyre tobb a tapi. Par napja kiderult akirol azthittem, hogy csak jo baratnoje az a csaja (igen 2 lanyrol beszelunk). en ezt egyaltalan nem vettem le, konkretan en tobbet vagyok vele mint o.
Baratnoje panaszkodott is nekem, hogy mindig elhuzodik mikor megakarja puszilni vagy valami. mivel olelesen kivul semmit nem lattam koztuk(pedig rengeteget latom oket)igy fel sem merult.
Ezzel nincs is semmi gond, hiszen meg nem jarunk meg semmi, viszont megis ugy erzem, hogy velem tobbet kezdett el foglalkozni, mint a baratnojevel. A koztuk levo kapcsolat alig masfel honapos..
Nem is tudom mi a kerdes, egyszeruen csak par tanacsot kernek, hogy cselekedjek.
Koszi:)
En 21/F
Ő 19/L
1. valószínűleg a lány nem leszbikus, hanem biszex.
Én a helyedben nyílt lapokkal játszanék, leülnék a lánnyal beszélgetni, és megkérdezném, hogy mik a szándékai. Kapcsolatot akar veled, vagy kapcsolatot akar mindkettőtökkel. A válasza után tudsz dönteni, hogy neked mi fér bele egy kapcsolatba és mi nem.
Az a kérdés te mit szeretnél. Ha komoly kapcsolatot, akkor jobb ha már az elején tisztázzátok mi a felállás. Ha csak
úgy elleni vele, akkor tőle se lehet elvárni, hogy közbe mással ne "legyen el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!