Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymásba szerettünk volna? Nem tudom, mit gondoljak.
A férfi kollegámmal nagyon közel kerültünk egymáshoz, és én elkezdtem érezni valamit. Azt tudni kell, hogy mindketten sokat csalódtunk az életben, sokszor átvertek és bántottak és jelenleg mindketten egy nagyon rossz kapcsolatban vagyunk. Én a szakítás szélén állok, ő pedig a váláson gondolkodik.
3-4 hónapja szinte minden munkanap egymás társaságát keressük, és lényegében azt vettem észre, hogy amiket én azért teszek, hogy tudassam vele hogy nagyon érdekel (törődök vele, megvigasztalom ha ideges, segítek neki mindenben, simogatom) azt ő is megteszi. Ő kezdte egyébként, simogatásokkal és barátkozással, de mostanra sokkal több van, legutóbb a kajáldában ülve hátulról mindenki előtt átölelt, miután látta hogy az egyik kolleganőm beszólt és rosszul érintett. Nagyon sokszor legyeskedik körülöttem, és azt vettem észre, hogy gyakran néz is. De szerintem nem merne sosem nyitni felém, mivel ugyanúgy van vele mint én: nem hiszi, hogy lenne esélye. A felesége tönkretette az önbizalmát, ahogy nekem is a párom. De az is lehet, hogy az egészet beképzelem, és nem akar semmit sem. Egyszerűen az a törődés, amit tőle kapok, nekem nagyon sokat ér. A barátom úgy bánik velem, mint egy kutyával. A kollegám múltkor a nyakamat is megmasszírozta, elég random módon. Ez a sok testi kontakt és kedvesség lehet a jele valaminek? Szerintetek merjek valahogy próbálkozni? Vagy várjam, még ő teszi meg?
Hogyan tudassam vele, hogy nyitott lennék rá?
Mennyi idősek vagytok ? Gyerek van ?
Sokat ne remélj még ennyiből. És ne higyj el mindent amit mond.
Nincsen gyerek.
Nem mi ketten vagyunk az egyetlenek a Világon, akik nem tudnak kilépni egy szar kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!