KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit gondoljak😕....

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit gondoljak😕. valaki help?

Figyelt kérdés
HĂĄt az a helyzet, hogy Ă©n 19 Ă©ves vagyok Ƒ pedig 34. MostanĂĄban sokat beszĂ©ltem vele Ă©s elkezdtem szeretni, egy napja nem beszĂ©ltĂŒnk Ă©s mĂĄr hiĂĄnyzik. Nem tudom mit csinĂĄljak, hisz az agyam ellentmond neki nagyon erƑsen. Nem csak , hogy nagy a korkĂŒlönbsĂ©g de mĂ©g nem is magyar, Ă­gy angolul beszĂ©lĂŒnk egymĂĄssal. Az Ă©n angolom nem a legjobb mĂ©g, de az övĂ© azon a szinten sem van mint az enyĂ©m. IgazĂĄbĂłl mĂĄr mondta nekem ,hogy szeret de ennek nem tudok mĂ©g teljesen hinni na m1. SzĂłval jah...most nem tudom , hogy mi lenne jĂł Ă©s mi nem.😅

2019. nov. 30. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** vĂĄlasza:
TakĂĄlkoztatok mĂĄr? Vagy csak netes szerelem?
2019. nov. 30. 10:14
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/11 A kĂ©rdezƑ kommentje:
HĂĄt mĂ©g csak beszĂ©ltĂŒk, hogy kellene. Csak mikor elƑször beszĂ©ltĂŒk ezt akkor mondtam neki, hogy elƑször meg kellene tanulni normĂĄlisan angolul beszĂ©lni😅
2019. nov. 30. 10:16
 3/11 anonim ***** vĂĄlasza:

Te is tudod, hogy ennek semmi ertelme. Nem is ismeritek egymast, es nem a tavolsag miatt, hanem mert erdemben beszelgetni sem tudtok olyan melysegekben, hogy megismerhessetek egymas szemelyiseget.

Honnan valo?

2019. nov. 30. 10:19
 4/11 anonim ***** vĂĄlasza:

Nem szereted, csak valaki foglalkozik veled, figyelmet ad Ă©s ezĂ©rt jĂł Ă©rzĂ©st kelt benned. Kb. beszĂ©lni sem tudtok, mert mĂ©g angolul se tud Ă©rtelmesen, mit szeretnĂ©l akkor benne? Ɛ meg fƑleg nem szeret, ez elĂ©g egyĂ©rtelmƱ.

Én azt javasolnĂĄm, hogy zĂĄrd le vele Ă©s inkĂĄbb itthon nĂ©zelƑdj. A korkĂŒlönbsĂ©g önmagĂĄban nem problĂ©ma, mĂĄr felnƑtt vagy, de azĂ©rt lĂ©gy Ăłvatos. KĂŒlföldiekkel is nyugodtan ismerkedhetsz, de vĂĄrj mĂ©g egy kicsit mĂ­g tapasztaltabb leszel.

2019. nov. 30. 10:20
 5/11 anonim ***** vĂĄlasza:
hogy szeretheted ha még sosem låttad személyesen?
2019. nov. 30. 10:30
 6/11 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Uh igen valĂłszĂ­nƱleg igazatok van. Köszönöm a vĂĄlaszokat!😊 IgazĂĄbĂłl azĂ©rt is nem akartam megszĂŒntetni vele a kapcsolatot kezdetben mert mondta, hogx nagyon nehĂ©z neki itt MagyarorszĂĄgon Ă©s gondoltam jĂł lesz neki ha valaki segĂ­teni fog majd. Csak nem gondoltam, hogy ez lesz majd belƑle.
2019. nov. 30. 10:33
 7/11 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Van közös Ă©rdeklƑdĂ©si kör Ă©s szeretem, hogy tud idiĂłtasĂĄgokat bebeszĂ©lni 😅nem Ă­tĂ©lkezƑ.
2019. nov. 30. 10:35
 8/11 anonim ***** vĂĄlasza:
ha ehhez még hozzåjön, hogy arab a faszi, akkor minden sínen van.
2019. nov. 30. 10:35
 9/11 anonim ***** vĂĄlasza:
Milyen nemzetiségƱ?
2019. nov. 30. 10:39
 10/11 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Thai
2019. nov. 30. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!