Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja velem a legboldogabb és ki is mutatja, közösen akar velem lakást venni, beszél az eljegyzésről akkor az igaz is lehet? A férfiak mondanak ilyeneket ha nem gondolják komolyan?
Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 11:29
1/7 anonim válasza:
Te vagy a barátnője, Te ismered. Mi honnan tudjuk, mit gondol egy random idegen? Vannak férfiak, akik komolyan gondolják a közös terveket, és vannak, akik csak kábítanak vele. Nem tudhatjuk, a Te barátod milyen.
2/7 anonim válasza:
Ez igaz neked kell ismernéd de ha én ezt egy nőnek mondom akkor az igenis is komoly meg hozza nagyon! Szoval ilyent sohasem tudnék mondani ugy hogy nem gondolom komolyan!
3/7 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Lényeges infó. És igen, neked kéne ismerni...
4/7 A kérdező kommentje:
1 éve lakunk együtt
2019. máj. 14. 12:06
5/7 anonim válasza:
Ez annyira tipikus...
Átlag női gondolatmenet:
"Nem mondja, hogy velem a legboldogabb... nem akar velem közösen lakást venni... biztos nem gondolja komolyan..."
Ha mondja, ha akarja, akkor meg:
"Azt mondja, velem a legboldogabb... lakást akar velem venni... biztos nem gondolja komolyan..."
Tudod mit? Szerintem nem tetszik neked a pasas, és most tudat alatt keresed az indokokat, hogy miért dobd ki.
6/7 anonim válasza:
Ha nem ezt akarja az a baj, ha ezt akarja az a baj...soha semmi nem jó...
7/7 anonim válasza:
Szerintem hallgass a józan eszedre és a megérzéseidre. Én azt tapasztaltam, ha valamiért kételkedek, akkor annak oka van, akkor is ha akkor és ott nem tudom megmagyarázni miért.
A férfiak többsége ha ilyet mondd komolyan gondolja, legalábbis akkor és ott.. aztán van, hogy mégis mást akarnak végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!