Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tolem tetszek neki? Mindennap irkal és hivogat egy ferfi kollegam és nagyon kedves nekem is szimpatikus de nem tudom még akaroke vele ismerkedni, ha azert irkal szerintetek? 23 eves vagyok
A pasi 25. Nincs neki barátnoje mar 1 eve szakitottak.
Jöttem mar össze kollegaval elozo munkahelyemrol azert jottem el mert utana mikor szakitottunk nemtudtam meglenni vele egyhelyen es most nem tudom mi legyen
Szerintem tanulj meg írni. Nagyon hasznos tud lenni.
Lehet, a kollégád is ezt próbálja elérni, mert látja, mennyire nem megy neked.
Álmos vagyok fáradt vagyok eegésznap dolgoztam és gyorsan írtam ki mert még van sok dolgom ,nem tök mindegy hogy írok itt? Meglehet érteni így is.
Kérdésre válaszoljatok már köszönöm:)
Na látom, egy nyelvtannáci már megérkezett. Engem nem izgat a helyesírás, sztem a lényeg, h érthető legyen, amit kiírsz.
A kérdésre válasz: Sztem EGYÉRTELMŰEN BEJÖSSZ NEKI!!! Legalábbis én csak úgy nem kezdek el chatelni meg hivogatni egy lányt, ha nem akarok tőle semmit. Ne szalaszd el, ha kölcsönös a vonzalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!