Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz szerelmes valaki? Mitől van, hogy néha saját magunk sem tudjuk, mi miatt szerettünk bele valakibe? Mitől van, hogy szinte nem is ismerjük az illetőt, de szerelem közeli állapotba kerülünk?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 17:43
1/5 anonim válasza:
olyan intelligens vagy!!!! Kérlek mindenképp írd meg még a gondolataid!
2/5 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek a megválaszolásához
vagy költő
vagy biokémikus kell...
Attól függően, hogy ki, minek tatja a "szerelmet"
3/5 anonim válasza:
A szerelem csak egy cukormáz, amit az agy épített fel a szexuális szelekció miatt a homo sapiensben. A célja az, hogy átadd a géneket, és az utódot felneveljétek. Ugyanis, ha szerelmes vagy, akkor szexelsz is, és nevelsz is.
Tudom, hogy romantikusabb válaszra számítottál, de igazából ez az egész csak egy kémiai kotyvalék, aminek önmagában semmi értelme nincs m
4/5 anonim válasza:
Az első kettőről hosszan lehetne beszélni. A 3. kérdésre, azért mert szerelmes akarsz lenni, intimitásra vágysz, nem lényeg a személy. Most épp ő volt a kiszemelt, de lehetett volna bárki más, akire projektálod a vágyaidat és elképzeléseidet, magyarul álomba ringatod magad. Könnyen lehet az is, hogy a vágyat és vonzódást kevered a szerelemmel. Akit nem ismersz, azzal nem fogsz valóban szerelem közeli állapotba kerülni, maximum csak elhiteted magaddal.
5/5 anonim válasza:
4-es, ezzel nem teljesen értek egyet. Legalább 4 olyan személy volt az életemben az elmúlt években, akiket vonzónak találtam külsőre. Ebből volt egy, aki személyiségre is tökéletesen passzolt, megfelelt minden elképzelésemnek. Én meg beleszerettem valakibe, akivel soha semmi esélyem a boldogságra, de az intimitásra se. Nem tagadom, hogy nagyon magányos időszakom volt annak ellenére, hogy házasságban élek. De csak az az egy fogott meg, a többieket halálosan untam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!