Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet végleg megszabadulni egy hülyétől, aki azzal áztat mindenki előtt, hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy teljesen megaláz ezzel szándékosan, hogy elhesegesse a környezetemből a nekem tetsző jelöltet. Gondolom mindenkinek meggyűlt már a baja ilyennel. Beszélni nem lehet vele, mert amikor próbáltam vele beszélni, akkor lerondázott, lehülyézett és otthagyott. Szóval szólni nem tudok neki, hogy álljon le.2020. dec. 11. 16:51
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2020. dec. 11. 16:55
3/12 anonim válasza:
Pedig oda kellene! teljesen mindegy, hogy évesek vagytok, ez tini kérdés
4/12 anonim válasza:
Van néhány ötletem, de szerintem egyik sem jó:
1. Jelentsd fel, hátha ha kap valami hivatalos felszólítást abbahagyja.
2. Látványosan kerüld, ha ő megy valahova, akkor te ne menj.
3. Kérj meg valakit, hogy játsza el, hogy összejöttetek.
4. Kérd meg a kiszemeltedet, hogy játsza el, hogy összejöttetek.
5. Kérdezd meg a kiszemeltedet, hogy van-e ötlete, hogy hogyan oldd meg.
5/12 anonim válasza:
Nincs abban semmi megalázó, ha szerelmes valaki valakibe.
Szóval ettől nem kell félni, hogy ezzel el tud áztatni.
7/12 A kérdező kommentje:
De igen, el tud áztatni, mert egy rbanc. Qrva ciki, ha azt hiszik, hogy egy rbancba vagyok szerelmes.
2020. dec. 11. 20:26
9/12 A kérdező kommentje:
Telebeszélte mások fejét. Az volt a célja, hogy kisajátítson magának.
2020. dec. 11. 21:45
10/12 anonim válasza:
Menj oda hozzá és BESZÉLJ vele!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!