Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 kiló felesleggel rendelkező lányba tudnak a férfiak szerelmesek lenni ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 19:39
1/8 anonim válasza:
Ha jól oszlik el rajta, pl.: [link]
2/8 anonim válasza:
Nem a súlyba hanem a pénztá.. személyiségébe esünk bele.
3/8 anonim válasza:
Az én barátnőm 70 kiló. olyan 165 centi magas és imádom. :) Úgy érzem ő lesz a feleségem. És ja. Akár 100 kiló felesleggel rendelkező lányba is bele tud szeretni bárki. Csak a megfelelő ember kell hozzá.
4/8 anonim válasza:
165 cm vagyok és 61 kg, szóval van rajtam elég sok, de így is sokan próbálkoznak
5/8 anonim válasza:
Volt 10 kiló felesleggel barátnőm. Tetszett, és szexinek tartottam.
A probléma az, hogy honnan számítjuk a 10 kilót. Általában aki azt mondja, hogy rajta 10 kiló felesleg van, azon szeritnem inkább 20...
6/8 anonim válasza:
Rajtam van vagy 15,de sosem volt ezzel problémám.
Sportolok, aktív vagyok, mégsem voltam sosem vékony. :D
Állítólag a kisugárzás a fontos.
7/8 anonim válasza:
Egyrészt a kisugárzása a fontos. A másik pedig ha 10-20-30 kiló túlsúly is van rajta de szeretem őt magát amilyen akkor úgy fogadom el ahogy van. Bármennyi kiló is legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!