Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek ha bepróbálkozna nálatok egy egyedülálló anya 2 gyerekkel, 3 tetoválással és 20 kiló felesleggel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 15:46
A kérdező szavazást indított:
Elutasítanám.
Megrépázám néhányszor, aztán kidobnám.
Adnék neki egy esélyt.
52 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én a szomszédban szeretgettem meg anyám barátnőjét akihez átjártam fűvet vágni.
Egyszer meleg volt hozott a néni vizet én elfogadtam...bárcsak ne tettem volna.
Mikor kigombolta az otthonkáját ott tudtam baj lesz.
Anyu hívott estefelé hogy hol vagyok már nem hallja a fűnyírót pedig milyen korán átmentem hozzá.
3/7 anonim válasza:
1es! Otthonkáját? Hány éves volt az a nő?
5/7 anonim válasza:
Gondolom ráadás képen láncdohányos és vagy egy (esetleg kettő) problémás apuka, aki néha beállít...
6/7 A kérdező kommentje:
#5: Eltaláltad.
2020. aug. 2. 20:41
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok, az kimaradt, hogy valószínűleg munkanélküli...
Sajnos nálam mindig ilyenek próbálkoznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!