Hány kiló felesleggel szabad futni?
Jelenleg 94 kiló vagyok, kb 165 centi magas, lány.
Tudom, hogy még egy ideig nem... De mikor igen? 75 kilósan?
Most minden nap sétálok normális (nem lassú) tempóban 1-2 órát,normálisan eszem, már fogytam is 15 kilót. Szeretnék majd elkezdeni futni.
Még várj de nem kell 70ig szerintem.
En is korul belul ilyen magas vagyok es olyan 75 kiloval futottam. Nekem mondjuk az volt a kezdo suly.
Varj meg egy picit (10 kilot minimum) de te erzed. Eloszor lassabban fuss majd, rovidebb tavot. En azt gondoltam de jo lesz futolk 6-8 kilometert aztan rajottem h mivel nem vagyok hozzaszokva ezert lassabban kene kezdeni.
Tenyleg eloszor mondjuk setahoz iktass be mondjuk 5 perc futast aztan majd mondjuk 10 perc seta utan megint 5perc futas. Aztan ha megy akkor mindig tobbet.
De meg varhatsz szerintem, foleg mert az izuleteidet jobban megterheli a futas.
Utolsonal!
Szerintem akar mar most is. Persze fokozatosan (nem tudom mennyi futos multad van) es ha erzed h pl faj a terded, bokad vagy barmit hagyd abba (Es itt most ugye nem izomlazra gondolok hanem kozben, mert az izuleteid azert ne tedd tonkre.) Par nap pihi utan folytathatod de akkor lehet kevesebbet.
Szerintem siman menne!
Hajra!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!