Na mégis hogy? (10 kiló felesleggel)
Figyelt kérdés
Hogyan fogyózzok már mindent hallottam ezt edd ,ezt ne,de mégis,ez jó,ez hazugság, ez átverés..ááá na most mégis hogyan fogyózzak? milyen mozgás a jó? milyen étrend?2010. nov. 14. 20:53
1/5 anonim válasza:
Én semmiképp nem mennék konditerembe,szerintem rengeteg friss levegő,bicikli,séta,úszás,szauna,és persze,sok-sok gyümölcs.Már ez is segíteni fog.:)
Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Sok mozgas,protein-gazdag etrend (azaz sovany hus,halak,sovany tejtermekek),sok zoldseg,gyumolcs (banan,datolya,fuge csak mertekkel!) teljes kiorlesu pekaru foleg delelott,oliva olajjal tanacsos fozni. keruld a feher lisztbol keszult termekeket,kekszeket,cukros sutiket,lekvarokat,chipset es sultkrumplit. a nass hizlal a legjobban,nem a rendes kaja. napi 3 foetkezes es kozte is tizorai es uzsonna.
3/5 anonim válasza:
Amikor ruhát veszel, akkor mit csinálsz? megkérdezed az ismerőseidet, vagy felpróbálod a ruhát?
4/5 anonim válasza:
Mindenki sajàt maga donti el hogy hogyan akar lefogyni bàrki bàrmit is mond. De az biztos hogy csak ugy érheted el a fogyàst ha tényleg akarod és teszel is érte.
5/5 anonim válasza:
Ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot. Ez mindig segít. Napi 5x étkezés, teljes kiőrlésű gabona, sovány tejtermék (túró, natúr joghurt stb.)és sovány hús, tojás, zöldség, gyümölcs. Fehér lisztes, bő olajban sült és/vagy hozzáadott cukrot tartalmazó kajákat felejtsd el. Kerüld a készételeket is. És persze sok mozgás. Bicikli a legjobb szerintem, rólam 25 kiló ment le vele. De bármilyen testmozgás jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!