Ha egy normálsúlyú nő koplal, esetleg pár kiló felesleggel, mennyi idő alatt lesz sovány? Úgy értem hetek, vagy hónapok kellenek hozzá?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 11:36
1/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyit akarsz leadni, de ha egyszer abbahagyod, garantálom, hogy egy hét alatt a dupláját szeded vissza.
2/6 anonim válasza:
176 cm vagyok 62 kg, tehát normál súlyú.
Egészségesebb, de normális táplálkozással, Rubint Réka tornával simán max 1 hét alatt lemegy 3-4 kg, ha akarom. De nem tudok megválni a kedvenc spagettimtől + elégedett vagyok a súlyommal, így tényleg csak olyankor van ez, ha épp bele akarok férni valami régi ruhámba, vagy strandjárat van :D
3/6 Liz* válasza:
Ha normál a súlyod nem hiszem h koplalnod kellene, bár te tudod, de az sosem használ, egyél többször keveset, sok gyümit és zöldséget, igyál naponta sokat de legalább 2litert és a Rubint Réka nekem is bevált! :D
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mennyi idő alatt is? köszii :)
2010. aug. 24. 12:49
5/6 anonim válasza:
Mivel az izmaidat veszíted el, nem leszel sovány.
6/6 anonim válasza:
Igen,az izmok vesztenek a térfogatukból ezért fogysz pár kilót.A rendes evéstől visszatöltődnek,ahogy a súlyod is.
A testzsír százalék nem nagyon változik,mert ezzel raktározó üzemmódba kapcsolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!