Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátom unokatestvérébe?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Privát üzenetet írók! Nektek is köszönöm, hogy leírtátok privátbana véleményeteket, amivel egyet értek, de régi rossz tapasztalatok miatt PM- ben senkinek sem fogok válaszolni. Kár, hogy nem ide írtatok, mert itt egy zöldet is tudtam volna adni rá. Köszönöm, hogy írtatok, olvastam.
Többiek, nektek is köszönöm, átgondolok mindent. Baratommal jo a kapcsolatom, de most egy furcsa erzes van bennem.
Szerintem ez nem szerelem. :)
Keresed az új dolgokat, és amíg úgy gondolkodsz hogy "az ilyen lányokkal szóba sem állna mint én" az elég gáz. Egyáltalán nem vagy biztos magadban, és gondolj bele,ha az "első pasi aki jön veled szembe" , megtetszik és egyből beakadod vallani az erzeseidet, akkor miért vagy kapcsolatban?
Elfogod rontani a köztük lévő viszonyt is,ne kavarj port inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!