Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a barátom unokatestvérébe?

Figyelt kérdés
Barátommal kb 1 éve vagyunk együtt, múlt hét vég családi születésnapra vitt el. Megismertem az unikatestvérét, aki nagyon helyes és azóta csak ő jár a fejemben. Sajnos elég népszerű a lányoknál, meg nagy a hírneve is, a közösségi oldalakon is. Tudom hogy az unokatestvére ram se nezne, szoba se állna velem, az ilyen lanyokkal, ha nem a barátom barátnője lennék. Most mit csinaljak? Hogyan verjem ki a fejemből?

2021. márc. 19. 16:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10 lehet :D
2021. márc. 19. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én összejöttem az exem unokatestvérével, de kb 1 évvel a szakítás után. Gáz volt az egész, nyilván az utóbbi sem tartott túl sokáig, ők viszont azóta sem beszélnek. Nem én kezdeményeztem egyiknél sem egyébként, de azért egy minimális bűntudatom van miattuk.
2021. márc. 19. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az, ha szakítasz a sráccal, és feléjük sem nézel. Akkor a szívedet sem fájdítod tovább, és nem leszel elkönyvelve egy utolsó retkes szakadt k...nak. Anyukámnak is volt anno ilyen esete, amikor belezúgott a párja bátyjába, neki volt egy kis esze, és inkább hagyta őket, és egy ideig egyedülálló maradt.
2021. márc. 19. 17:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nehéz most ez a helyzet és össze vagyok zavarodva
2021. márc. 19. 17:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves Privát üzenetet írók! Nektek is köszönöm, hogy leírtátok privátbana véleményeteket, amivel egyet értek, de régi rossz tapasztalatok miatt PM- ben senkinek sem fogok válaszolni. Kár, hogy nem ide írtatok, mert itt egy zöldet is tudtam volna adni rá. Köszönöm, hogy írtatok, olvastam.

Többiek, nektek is köszönöm, átgondolok mindent. Baratommal jo a kapcsolatom, de most egy furcsa erzes van bennem.

2021. márc. 19. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem szerelem. :)

Keresed az új dolgokat, és amíg úgy gondolkodsz hogy "az ilyen lányokkal szóba sem állna mint én" az elég gáz. Egyáltalán nem vagy biztos magadban, és gondolj bele,ha az "első pasi aki jön veled szembe" , megtetszik és egyből beakadod vallani az erzeseidet, akkor miért vagy kapcsolatban?

Elfogod rontani a köztük lévő viszonyt is,ne kavarj port inkább.

2021. márc. 20. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!