Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az unokatesómba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az unokatesómba, és ős is belém, ebből lehet e gond? De már távolabbi rokon 3. unokatestvér,

Figyelt kérdés

De már távolabbi rokon 3. unokatestvér.Az ő nagypapája és az én nagymamám első unokatestvérek.

Ha komolyra fordulnának a dolgok, akkor későbbiekben lehetnének-e belőle problémák.

2017. nov. 6. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha valakiről tudnám, hogy bármilyen szinten a rokonom, azonnal aszexuálissá válna számomra. Ti szerintem betegek vagytok...mikor tudod, hogy az ükszüleitek egy és ugyanazon emberek voltak. Fuj.
2017. nov. 6. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen távolság már mindegy, nyugodtan lehettek együtt. Azt hiszem valamilyen genetikai vizsgálatra érdemes elmenni ha aktuális lesz, de csak ennyi.

1-es: mindenkivel rokonok vagyunk valamilyen szinten. Tudod, mindenki Ádámtól és Évától származik. Vagy a Maki majomtól. De országon belül ráadásul közel sem ilyen távoli szinten. Gondolj egy falura, ahol kb. 3 vezetéknév van használatban összesen.

2017. nov. 6. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
#2 nekem nagy a családom és a 3. unokatesómmal is ugyanúgy tartom a kapcsolatot. Ezért lenne számomra elég beteg dolog, amúgy elég nagy a világ ahhoz, hogy ne a rokonaiddal kelljen szexelned.
2017. nov. 6. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

"Genetikai kockázat csak elsőfokú rokonok (szülő-gyermek, nagyszülő-gyermek, testvér-testvér, elsőfokú unokatestvér-első fokú unokatestvér) között áll fenn. Harmadfokú rokonság esetén extra genetikai kockázat nincs. Csak azt kell felvállalniuk, mintha semmilyen rokoni kapcsolatban nem állnának."

2017. nov. 6. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
#4 genetikailag lehet, hogy nem gond, de etikai szempontból véleményem szerint akkor is gáz dolog, ilyet a kisebbség tagjai szoktak csinálni, értelmes emberek aligha.
2017. nov. 7. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Jaajj hagyjuk már ezt a kisebbség tagjait. -.-

A mai világban már minden megtörténhet....

Nem kell a kisebbsegieket belevonni, ez olyan radikális elkülönítés, hogy egy kalap alá vesszük őket, írd inkább azt, hogy a rossz szülői forma, az inteligencia hiánya vagy fasm tudja mit.

Légyszi....hogy jobban aludjak.

2017. nov. 7. 01:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már nem igazán számít, csak az a kérdés, hogy a család mit szól hozzá.
2017. nov. 7. 07:36
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
#6 pedig náluk szokott ilyen előfordulni, felesleges tagadni :D De tőlem kavarhatsz te is az unokatesóiddal, nekem 8, csak attól még hadd legyen meg a saját véleményem róla. Köszi.
2017. nov. 7. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Apam es az aposa (anyai nagyapam ugye) masodunokatesok,tehat en a sajat anyam harmadunokatesoja lennek ha nem o lenne az anyam. Mindig szivattuk egymast tesommal h a genetikai defekt nalunk szemmel nem lathato,de valojaban ilyen foku rokoni kapcsnal minimalis a kockazat,szuleim hazasok,torveny is engedi,semmi problema nem lehet nalatok.
2017. nov. 7. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!