Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem a párom unokatestverebe

Figyelt kérdés
20/L vagyok, barátommal másfél éve vagyunk együtt, és mióta megláttam az unokatestvérét azóta elindult valami bennem. Szeretem a baratom, de egyszerűen nem tudom hova tenni ezt az érzést. Az unokatesoja is adott elég erős visszajelzéseket. Pl: olembe dőlt egy családi tali alkalmaval, megolelt hátulról, ketten beszélgettünk nevettünk, irt stb. Baratom nem bánik valami jol velem de mégis csak unokatesoja mit tegyek?

2018. jún. 25. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem először beszéld meg a párod unokatestvérével; nehogy arcra ess; hogy azt mondod, vele akarsz lenni, de félreértelmezted az uncsitesó jelzéseit, vagy te esetleg többet láttál bele, mint amit ő gondolt. Na, ozt, utána valljatok színt, álljatok elő, és vállaljátok fel. Mert akkor talán lehet, hogy nagyobb szívás kihagyni, ha nagyon erős közöttetek a lelki kötelék az uncsitesóval.
2018. jún. 25. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólónak igaza van. Dumáld le az uncsitesóval, és ah minden ok, akkor tisztességesen szakítani kell a pároddal. Aztán utánatok a vízözön. (Mondjuk párod sajnálom kicsit, ez a "nem bánik valami jól velem" kicsit fura...)
2018. jún. 25. 17:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Hat volt már itt rengeteg vita, agresszió ütés stb, akkor is az unokatesojaval tudtam beszélni ezekrol. Mindenki mondja h reg ott kellett volna hagynom. Unokatestvére múltkor irt neki egy üzenetet h “barmi van o mellette all úgy is hisz unokatesok”. Ezek után felek lepni
2018. jún. 25. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért, akkor együtt töltenek ki rajtad agressziót? Lehet, hogy talán csak meg akarta az uncsitesó nyugtatni a párod, hogy nem hajt rád. Szerintem az uncsitesó nem verne meg téged, és lehet védelmezne is; ha érez irántad valamit, nem még támogatja a bántódat aki bánt téged; hanem meg akar menteni, óvni tőle. Bár viszont lehet, hogy átgondolta, és nem is járna veled.
2018. jún. 25. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Először a pároddal rendezd a kapcsolatodat! Ha nem jöttök ki jól, akkor javítsatok vagy szakítsatok! Utána már lehet gondolkodni, hogy unokatesó vagy sem...
2018. jún. 25. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, így kicsit már más. Szerintem hagyd ott a fenébe - mindkettőt. A párod azért mert ver, az uncsitesót meg azért, mert valszeg érzi, hogy hamarosan szabad a pálya egy remek kis kettyintésre, de ha a pároddal levelezik, hogy mellette áll, akkor tuti nem fog tűzbe menni a kettőtök közötti kapcsolatért, és dobni fog pár kúrogatás után.
2018. jún. 25. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Így a részletek alapján szerintem is kuka mind a kettő. 20 évesen, azok után, hogy megütött még vele vagy?
2018. jún. 25. 17:53
 8/11 3.14159265357989 ***** válasza:
Hát, nem tudom, mit csinált az unokatesóval, de ha többször is megütött a jelenlegi barátod, akkor őt mindenképpen hagyd ott. Ez nem kérdés. Aztán, hogy az unokatestvérrel lesz-e valami, az már más lapra tartozik, de úgy lenne tisztességes, ha előbb a mostani barátoddal lezárnád a kapcsolatot.
2018. jún. 25. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
semmi különös, az csak egy másik pasi, hiába a rokona. Így gondolj rá. Ha összejöttök lesz egy kis szappanopera, de idővel mindenki hozzászokik a gondolathoz. Tudom, mert az exem a bátyámmal jött össze szakítás után, idővel mindenki túllépett ezen.
2018. jún. 25. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha bàrmi van akkor is mellé àll .Ezt jó hallani .Sztem csak szexualis vonzalat érezhet irántad .A pàrodat én dobnâm az uncstesojàval meg nem foglalkoznék .Nem venném komolyan .
2018. jún. 26. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.