Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet hogy valaki beleszeret az unokatestvérébe?
Figyelt kérdés
Lehet hogy bele szerettem az unokatestvérembe. EGy utcába lakunk és majdnem szomszédok vagyunk csak 1 ház választ el minket. Egy csomószor rágondolok hogy ugyan mit csinálhat. Ő a legjobb unokatesóm és amikor vágja a sövényt akkor én mindig a garázsnál szórakozok egy sort hogy láthassam. Utcán is amikor találkozunk akkor együtt jövünk haza :) Ha átmegyünk hozzájuk akkor mindig őt lesem.
én: 14/L
unokatesóm: 21/F
2013. szept. 13. 21:32
3/5 anonim válasza:
Jesszus! Menj inkább műveld a fődeket!
4/5 anonim válasza:
Nem rossz neked ez a helyzet? Mármint hogy az unokatestvéred iránt vonzódsz? Nemkelt benned feszültséget, szorongást?
Bennem biztos hogy okozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!