Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a barátom unokatestvérébe?

Figyelt kérdés
Barátommal kb 1 éve vagyunk együtt, múlt hét vég családi születésnapra vitt el. Megismertem az unikatestvérét, aki nagyon helyes és azóta csak ő jár a fejemben. Sajnos elég népszerű a lányoknál, meg nagy a hírneve is, a közösségi oldalakon is. Tudom hogy az unokatestvére ram se nezne, szoba se állna velem, az ilyen lanyokkal, ha nem a barátom barátnője lennék. Most mit csinaljak? Hogyan verjem ki a fejemből?

2021. márc. 19. 16:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Csávó elpazarolt rád egy évet. Gratula.

Arra gondoltál már (dehogy), hogy esetleg a PÁRODRA figyelj? Persze könnyebb lenne ha belé lennél szerelmes ugye.

2021. márc. 19. 16:31
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Mutasd be a párodnak a legszebb barátnődet és akkor kvittek lesztek.
2021. márc. 19. 16:40
 3/16 anonim ***** válasza:
16%

Mar megint a 20as eveiben jaro nok (lanyok) keresnek "komoly" kapcsolatot?

Meg kene tiltani az osszes ferfinak meg nonek hogy 30 ev alatt komoly kapcsolatba kezdjenek. Legtobbjuk azt sem tudja mit akar az eletben ebben a korban, tiszta tinedzserek... Dugjak ki magukat azokban az evekben, aztan lecsillapodik a hormonhaztartas es aztan probalkozzanak komoly kapcsolattal...

2021. márc. 19. 16:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már előző, hàny kapuzárásos pali lesz halálosan szerelmes a lánya koruba 40-en felül? Hagy ott csapot papot, ők is rendesen megőrülnek. :)))
2021. márc. 19. 16:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

4es!

Hasonló dologról beszéltek. Érzésem szerint főleg azokra a 40-es pasikra jellemző a megőrülés, akik 15-20 éve párkapcsolatban vannak, és pont huszonéves korukban alapítottak családot.

2021. márc. 19. 16:50
 6/16 A kérdező kommentje:

Én 19 barátom 23 éves, jó tipp volt, viszont már ott tartok hogy rairok a sracra h azonnal taliznunk kell csak ő segithet és elmondom neki mit érzek. Veszteni valóm nincs. Legalabb nem fog emeszteni h mi lett vna ha meg sem próbálom.

A szívemnek nem tudok parancsolni

2021. márc. 19. 16:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, kétlem, hogy valakibe, akit kb alig ismersz, pár óra után beszeleszerettél. Az, hogy vonzódsz hozzá, teljesen más dolog.

Vonzódhatsz, kívánhatsz mást akkor is, ha amúgy nagyon komoly kapcsolatban élsz. A felnőttség ott kezdődik, hogy döntesz. Amíg ez csak a képzeletedben létezik, addig senkit nem bántasz vele. Várj néhány napot, értékeld át a pároddal való kapcsolatot. Mi hiányzik belőle? Miben jobb az unokatesója? A kinézet, az még nem minden. Belsőleg meg valószínűleg túlidealizálod és felruházod olyan tulajdonsággokkal, amik csak a fejedben vanna róla.

Sok sikert!

2021. márc. 19. 17:00
 8/16 anonim ***** válasza:
majd mesélj
2021. márc. 19. 17:03
 9/16 A kérdező kommentje:
7 köszönöm szépen! Atgondolom
2021. márc. 19. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szerettél. Csak megteszett. Van ilyen.
2021. márc. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!