Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna, ha a másik fél, akivel ismerkedsz vegán/ vegetáriánus lenne?
A vegetáriánus nem zavarna, sőt, legalább én is több vega kaját ennék, amúgy sem nagy kedvencem a hús.
A vegán viszont azért keményebb dió. Egy barátnőm vegán, hát nehéz neki. Se tojás, se tejtermék. Ilyen kaját elég nehéz csinálni is, meg venni is. De ha neki oké, hogy én eszek egy mekit, ő meg eszik amit akar, akkor oké.
6, érdekes dolgot vetettél fel.:)
Én még nagyon az elején járok ennek az egésznek, legalábbis az étrendet tekintve.
Valahol a vegán és vegetáriánus között vagyok, tehát magamtól a boltban a vegán dolgot veszem meg, de ha nem tudom kiküszöbölni, akkor eszek tejet/tojást tartalmazó dolgot. Pl vendégség káposztás tészta volt, a tészta nem tojasmentes verzió volt, ilyenekre gondolok. Ugye valóban a vegán szigorúbb ilyen téren mint a vegetáriánus.:)
Viszont állatkertbe nagyon sok éve nem járok, illetve nem kozmetikumoknál legalább 10eve figyelek arra, hogy az allatkiserlet mentes legyen. Pedig akkor még azt sem tudtam, mi az, hogy vegán.:) Szimplán csak úgy voltam vele, ha van más alternatíva, akkor inkább azt.
Valóban lehet abból (is) gond,ha valaki szereti az állatkertet, a párja viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!