Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet hozni a másik fél szerelmét ha az okkal
múlt el?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mindenkit arra szeretnék kérni hogy normális válaszokat írjatok. Köszi!
Sokat veszekedtünk az elmúlt pár hónapban a párommal, és mindig eldurvult a dolog. Csúnya szavak, kiabálás stb. Legutóbb az exe miatt veszekedtem vele basztattam folyamatosan..ok nélkül. Csak mert féltékeny voltam mert egy helyen dolgoznak. Együtt terveztük a jövőnket az egész életünket. 1 hónapja elmondta hogy már nem szerelmes belém a sok szar miatt lassan kiöltem belőle. 2 hónapot adott hátha visszajön az érzés. Ha nem jön vissza de jó lesz a kapcsolatunk akkor még fél évet ( ha ne lesz neki kellemetlen) ezalatt azt érti pl mikor mondom neki hogy szeretlek azt mondja vissza hogy énis Félig..és én ezeken kiakadok, és megint durva reakcióim lesznek. Szóval ha nem lesz neki kellemetlen akkor ad még fél évet. Ha addig sem jön vissza akkor vége. Volt már ilyen valakivel ? Ha úgy viselkedem ahogy régen és ahogy kell normálisan akkor vissza szerethet belem ? Hiszen elvileg azért múlt el ahogy viselkedtem. Köszi előre is 🙂
Szerintem nem. De ha rendszeresen őrjöngsz, akkor nézésd meg magadat dokival, mert a következő partneredet is tönkre fogod tenni.
2020. máj. 7. 17:42
2/11 anonim válasza:
Rengeteg munkával és önfegyelemmel igen, vissza lehet! Én is csesztem így el kapcsolatot, mikor fiatalabb voltam, de helyre tudtam hozni. Mint mondom, piszok sokat fektettem bele.
2020. máj. 7. 18:22
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Válaszoló. Köszönöm!!
2020. máj. 7. 18:34
4/11 A kérdező kommentje:
Es végül miért lett vége? Hogyan basztad el? Hogyan hoztad helyre?
2020. máj. 7. 18:35
5/11 anonim válasza:
Hasonlóan, ahogy te, a múltja miatt féltékenykedtem es ok nélkül kiborultam. Aztán én is ultimátumot kaptam. Nagyon sokat szenvedtem a rossz gondolatoktól. Segíteni tudott az, ha bármely más módon lefoglaltam magam és nem lógtam a nyakán akkor sem, ha minden percben ott akartam lenni vele. Idővel látta, hogy egyedül is megállom a helyem és értékes vagyok. Javítottam a külsőmön is, de a belső fontosabb.
2020. máj. 7. 18:52
6/11 anonim válasza:
A kapcsolaton belül pedig igyekeztem gyökeresen más lenni. Nem mindig sikerült, de nem tudta nem észrevenni a küzdésem.
2020. máj. 7. 19:02
7/11 A kérdező kommentje:
Ő is azt mondta neked hogy már nem szerelmes ? Aztán újra az lett ?
2020. máj. 7. 19:16
8/11 anonim válasza:
Azt mondta, hogy jobb lenne neki nélkülem. Nagyon fájt, de fél évvel később már biztosra tudta, hogy velem akar lenni.
2020. máj. 7. 19:35
9/11 A kérdező kommentje:
Végül miért lett vége ? Bízom benne h ha olyan leszek mint régen újra belem szeret, bár 10 bol 8 ember azt mondja esélytelen...
2020. máj. 7. 19:38
10/11 anonim válasza:
Végül fordultba helyzet és én lettem kiábrándult. Egy évvel azután, hogy mindent elkövettem érte, már nem tudott annyira megrémíteni, hogy nélküle éljek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!