Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza lehet hozni a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet hozni a másik fél szerelmét ha az okkal múlt el?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mindenkit arra szeretnék kérni hogy normális válaszokat írjatok. Köszi!

Sokat veszekedtünk az elmúlt pár hónapban a párommal, és mindig eldurvult a dolog. Csúnya szavak, kiabálás stb. Legutóbb az exe miatt veszekedtem vele basztattam folyamatosan..ok nélkül. Csak mert féltékeny voltam mert egy helyen dolgoznak. Együtt terveztük a jövőnket az egész életünket. 1 hónapja elmondta hogy már nem szerelmes belém a sok szar miatt lassan kiöltem belőle. 2 hónapot adott hátha visszajön az érzés. Ha nem jön vissza de jó lesz a kapcsolatunk akkor még fél évet ( ha ne lesz neki kellemetlen) ezalatt azt érti pl mikor mondom neki hogy szeretlek azt mondja vissza hogy énis Félig..és én ezeken kiakadok, és megint durva reakcióim lesznek. Szóval ha nem lesz neki kellemetlen akkor ad még fél évet. Ha addig sem jön vissza akkor vége. Volt már ilyen valakivel ? Ha úgy viselkedem ahogy régen és ahogy kell normálisan akkor vissza szerethet belem ? Hiszen elvileg azért múlt el ahogy viselkedtem. Köszi előre is 🙂

2020. máj. 7. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy azt is mondta hogy nem érdekli ha ismerkedek, ha lenne valaki akivel meg akarnak próbálni menjek..meg amikor kiderült én adtam neki ultimátumot hogy döntsön, aztán úgy jött haza hogy legyen vége mett nem szeret úgy. Aztán meggyőztem h mégse..maradt a 2 hónap és aztán a fél év de csak akkor ha nem lesz neki kellemetlen. Es most nem tudom hogyan viselkedjek. Ki akarom mutatni hogy szeretem de nem akarom h kellemetlen legyen neki. A testi dolgok ölelés csók stb jólesnek neki De az a kellemetlen amikor mondom h szeretem ő pedig azt válaszolja félig és én kiakadok, meg amikor kérdezgetem.
2020. máj. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!