Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hagyjam, vagy keressem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam, vagy keressem?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú a sztori, egészen visszanyúlik 2010-ig, mikor megismertem a srácot. Kinlódtunk 2 évet. Persze nem voltunk egyutt, csak szex, meg ilyen baratsag extrakkal, felőlem szerelem, felőle meg szerintem csak kedvelés. Elvileg elmondta az akkori párjának hogy én vagyok, és jó barátok vagyunk, de nincs köztünk semmi, stb.. mert h közben neki kapcsolata lett. Aztan nekem is lett parom, o megsertodott es megszakitotta velem a kapcsolatot. Aztan en elkoltoztem a varosbol 6 evre. Ferjhez mentem es szuletett 2 iker fiunk, jol megvoltunk. Vissza jottunk es par honap mulva talalkoztunk. Akkor megromlott a hazassagom, es szer mentunk eloszor csak par hetre. Mikor talalkoztunk bejelolt, majd elkezdodott megint ami 6 evvel ezelott. 1 evig kavartunk, szexeltunk, talan nala is eszrevettem erzelmeket. Aztan osszevesztunk, par honap szunet megint, kozben a ferjem probalta jova tenni a dolgokat, kibekultunk. Megint nem beszelunk 18 honapja, aztan par hete barmit teszek ki magamrol, oleles, like, akar tortenet akar siman fb kep, es oszinten nem tudom hova tenni. Neki is van parja. En beletorodtem hogy sosem lesz az enyem, pedig ferfit ennyire meg nem szerettem. Egyszer megbeszeltuk ha vének leszunk egyutt leszunk. De az meg messze van. Nem tudom h ezek jelek, vagy csak tulgondolom.

Amugy mas noket is likeol, de az mas. Tudja h en hogy ereztem iranta mindig is. Megint bánt. Nagyon rossz erzes ez az egesz

2021. febr. 28. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a férjedet sajnálom. Minek jöttél vele össze, ha közben mindig is mást szerettél.
2021. febr. 28. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Férjed ebből a civódásból lát, érez valamit, úgy értem, hogy viselkedsz, hogy tudod elnyomni magadban ezt, hogy nem veszi észre?
2021. febr. 28. 15:53
 3/12 A kérdező kommentje:

Az elejen meg nagyon szerettem. O is engem. Azert mentem hozza. Aztan uj munkahelyre ment es ott megcsalt, de mar ezen is tul vagyunk, szepen elunk. Szeretem is.

De szerelemmel mar nem.

2021. febr. 28. 15:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem vesz eszre ebbol.
2021. febr. 28. 15:54
 5/12 anonim válasza:
80%

Szerény véleményem szerint, ha megbeszéltétek, hogy "együtt lesztek, ha idősek lesztek", akkor soha ne engedd el az életedből, mert annak úgy kell lennie. Plusz, ha azután a sok év szünet után IS az folytatódott, ami anno, AZ NEM LEHET VÉLETLEN! Itt már csak a párja és a férjed a baj, no meg az érzelmeitek (vagy csak az Övé). Nem tud hova tenni, de Te sem nagyon, bár belenyugodtál, de nem vagy határozott ebben, hogy biztosan így érzed és így lesz.

A legjobban én csak azt tudom ajánlani/mondani, hogy:

Óvatosan, de szerintem tartsd mindenen a szemed vele kapcsolatban is.

2021. febr. 28. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ha annyira akart volna téged, megszerzett volna magának akkor, amikor külön voltál a férjedtől. Ez a szerelem egyoldalú. Nyilván valami vonz titeket egymáshoz, de olyan érzésem van, hogy kellesz a kis háremébe és ennyi. Azért like-olgat, mert megint le akar veled feküdni, ezt nem nehéz kitalálni.
2021. febr. 28. 20:35
 7/12 A kérdező kommentje:

20:35-ös

Mikor ez volt, előtte lett vége egy kapcsolatának nem régen. Amúgy van benne valami, amit irsz. De tudja hogy van kapcsolatom es nem is sejti szerintem hogy nem stabil.

Egyebkent igy visszagondolva annyira sokat nem szexeltünk, neki nem az volt a fontos. Rengeteget beszélgettünk.

2021. febr. 28. 21:12
 8/12 A kérdező kommentje:
18:20 igen pont így érzek, ahogy leírtad. Nem tudom hova tenni:(
2021. febr. 28. 21:13
 9/12 Angel3000 ***** válasza:
53%
Kedves kérdezô ! Jobb, ha pontot teszel erre a kapcsolatra! Minden kòt!!
2021. márc. 1. 00:40
 10/12 Angel3000 ***** válasza:
53%
Minden jòt! Nincs értelme tovàbb kezdeni vele!
2021. márc. 1. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!