Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Keressem vagy inkább hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Kb 4 hete kezdtünk el beszélgetni, ő írt rám, aztán én kerestem. Tök jókat beszélgettünk. Én kerestem két héttel ezelőtt, aztán ő már másnap nem írt, én se neki. Tettem ki képet Facebookon storyba és reagált rá, küldött egy szívecskét, új képet tettem ki, azt meg belájkolta. Most akkor mi van, érdeklem még vagy már nem és hagyjam? Mert nem keres, de viszont ha kiteszek vmit megnézi meg reagál rá. Én ezt nem értem, hogy akkor akar tőlem valamit vagy nem.

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2020. júl. 6. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagy a fenébe csak szívat, ilyen majmot lehet találni bőven!
2020. júl. 6. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyira biztosan nem érdekled ha nem ír. De te is rairhatsz ha nem vevo a beszélgetésre es csak par szavakba válaszol azt ugyis eszreveszed.
2020. júl. 6. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Azt várja hogy te írj rá.
2020. júl. 6. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akit érdekel a másik, az írni fog, keresni fogja, a te embered nem érdeklődik. Szerintem hagyd.
2020. júl. 6. 11:51
 5/10 A kérdező kommentje:
De ha nem érdeklem akkor miért reagál a képeimre?
2020. júl. 6. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Azért mert tudja hogy te ezen agyalsz és ez tetszik neki!
2020. júl. 6. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért reagál a képeidre? Hát gondolj bele, mennyi energiát igényel egy lájkgomb megnyomása? :)) A másodperc tört része. Ezt meg tudja tenni még 20 másik lánnyal is, nem kerül semmibe. De időt és energiát fektetni egy beszélgetésbe, ismerkedésbe több, és azt nem akarja.
2020. júl. 6. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen szituba vagyok.
2020. júl. 6. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet ezt vele lekommunikálni? Mármint hogy ő miként gondolja a dolgot veled kapcsolatban...
2020. júl. 6. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Én írtam neki,nem látta nem is válaszol,úgyhogy szarok rá. Majd en is így írok neki
2020. júl. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!