Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívják az olyan embert, vagy milyen kapcsolatnak lehet azt mondani, ha egy nő vágyik a férfi társaságra (igen, a szexre), meg hogy néha vele legyen, de összeköltözni, gyereket vállalni, illetve szerelemre se vágyik igazán vele?
Figyelt kérdés
A barátság extrákkal nem ez a kategória szerintem.2021. febr. 27. 21:07
21/23 anonim válasza:
Ideális kapcsolatnak. Mit nem adnék egy ilyenért... Közel 7 éve vagyok teljesen egyedül, de sosem az "fáj" ebben, hogy nincs szerelem, fullasztó együttélősdi meg a többi velejárója egy klasszikus komoly kapcsolatnak.
22/23 A kérdező kommentje:
Egyszer éltem együtt egy férfival, elég volt. Nem bírnék többet, teljesen más életstílusom van, szokásaim. Rend és tisztaságmániás vagyok, kutyám is van, nekem nem kell az hogy emiatt cseszegetve legyek. Van saját lakásom, tanulok+ dolgozok mellette, nem adnám fel ezt senkiért sem, ide meg ne jöjjön lakni a nyakamra.
2021. febr. 28. 10:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!