Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális? 19L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? 19L

Figyelt kérdés

19 évesen egy 37 éves pasihoz vonzódok már 1 éve. Egy barátnőm apjáról van szó. Kétszer voltam náluk, és olyan jóképű és igazi férfias apja van..a velem egy idős vagy kicsit idősebb fiúk a közelébe sem érnek. Valahogy sokkal jobban vonzanak az idősebbek mint a fiatal 20-25 éves fiúk. Már nem egyszer tetszett idősebb pasi, de nem ilyen szinten mint most ő. (Nincs apakomplexusom még mielőtt valaki ezzel jönne) Láttam, hogy én is bejövök neki, mikor náluk voltam folyton nézett és ha bárhol találkozunk akar véletlen mindig néz, de van, hogy gyorsan elkapja a tekintetét, és amikor tud mindig mond nekem valamit, ha csak pár szót, de mindig megszólít és szerintem érezni lehet, ha bejösz valakinek. Tudom, hogy ez nem helyes, mert van felesége és a barátnőm is nagyon kiakadna, ha történne valami kettőnk között, de egyszerűen annyira tetszik, hogy az nem igaz.:( Nem mondom, hogy szerelem, inkább egy erős fellángolás. Engem sosem érdekeltek az egyéjszakás kalandok, csak hosszú kapcsolataim voltak eddig, viszont vele még az egyszeri alkalomban is benne lennék.

Mit tegyek? Felejtsem el vagy ha egyszer megtörténne az nagyon nagy baj lenne? Szerintem csalja a feleségét amúgy, mert gazdag a pasi és nem olyan szép a felesége, nem azt mondom, hogy csúnya mert nem csak nem a legszebb és látszik a pasin, hogy nem hűséges. (De ezt csak gondolom, nem biztos) Viszont ha megtenném tudom, hogy bűntudatom lenne utána, és sajnálnám a feleségét, de legalább nem álmodoznék róla már ennyi ideje..

Mennyi esélyem van nála 19 évesen? És ha van is hogy kezdeményezzek? Nem akarok beégni.

2021. jan. 14. 01:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

te azért nem láttál meg 25 éves férfit mert ratyik vesznek körbe

.

2021. jan. 14. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"sokan írtátok, hogy menjek bele"

Egy ember írta. Mindenki más azt tanácsolta, hogy ne.

Amúgy úgyis kiderül az ilyesmi. A pasival semmi komoly nem lenne, az is lehet hogy bele se menne, de a híre elmenne, hogy te egy barátnőd apjára nyomultál. Nyilván a barátságotok kuka lenne.

Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy 70 évesen majd amiatt bánkódsz, hogy nem másztál rá egy barátnőd apjára.

2021. jan. 14. 12:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Könnyen beszélsz utolsó, de hogy parancsoljak az érzéseimnek? Ha lehetne megtettem volna már rég😅

Amúgy nem olyan közeli barátnőm, inkább felszínes.

És igaz nem biztos, hogy belemenne ezért kérdeztem, hogy mennyi esélyem van, mert beégni nagyon nem akarok, de amúgy nyilván nem másznék rá, csak akkor mennék bele ha tényleg látom rajta, hogy benne lenne ő is. Csak nem tudom ezt miből lehet észrevenni? Amiket mond vagy mi?

2021. jan. 14. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Gratulálok a házasságtörési szándékodhoz. Ezek már nem érzelmek, ezek hormonok. Azoknak lehet parancsolni.
2021. jan. 14. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Könnyen beszélsz utolsó, de hogy parancsoljak az érzéseimnek?" Bocsi, nem az utolsó kommentelő vagyok, de én is válaszoltam, hogy szerintem nem érdemes. Nem feltétlen csak "könnyen beszél" az ember, hanem volt már ilyen helyzetben, sőt, sokkal forróbban is, izzik a levegő, izgalmas flört, tényleg egy biccentés kb., és ez a tiltott gyümölcs, idősebb, dögös férfi ágyba visz. Szóval amit érzel nem olyan különleges dolog, aminek ne lehetne megálljt parancsolni. Bár úgy látom te nem nagyon akarsz, ez már a te lelkiismereted, de a kifogásod gyenge, nem ösztönlények vagyunk, ennyi önuralomnak lennie kell. Masztizz rá éjjel nappal, egyszer úgyis elveszti majd a "varázserejét" és akkor egy szép emlék lesz. Vagy dugj vele és akkor vállald annak minden következményét, te tudod. :D
2021. jan. 14. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem 15 evvel idősebb mint en. Már van kettő gyermekünk es házasok vagyunk.

De ha barátnőm apja lett volna, hát... Nem jöttem volna vele ossze (szerintem).

Egy szex a barátnőd apjával szerintem nagyon ossze törne téged. Nem feltétlen a barátnő kapcsolat miatt vagy mert van felesege (es gyereke), hanem azért mert többet akarsz jóval. Ha többször is fekszetek le , sosem leszel több mint szerető.

Nem ismerem a férfit, de akinek felnőtt lánya van 37 évesen feltételezem, hogy komoly ember(szeretőket nem figyelmbe véve).

A döntés rajtad áll, de félek,nagyon összetörsz. Vagy nagyon bekebelez, s nem lesz elég soha senki, csak ő, s ezért nem lesz boldog párkapcsolatod mert őt fogod tartani az igazinak.. S pont a 20as éveidet "pazarolni" egy nős, gyerekes férfiért.. Bátor.

2021. jan. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!