Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális? 19L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? 19L

Figyelt kérdés

19 évesen egy 37 éves pasihoz vonzódok már 1 éve. Egy barátnőm apjáról van szó. Kétszer voltam náluk, és olyan jóképű és igazi férfias apja van..a velem egy idős vagy kicsit idősebb fiúk a közelébe sem érnek. Valahogy sokkal jobban vonzanak az idősebbek mint a fiatal 20-25 éves fiúk. Már nem egyszer tetszett idősebb pasi, de nem ilyen szinten mint most ő. (Nincs apakomplexusom még mielőtt valaki ezzel jönne) Láttam, hogy én is bejövök neki, mikor náluk voltam folyton nézett és ha bárhol találkozunk akar véletlen mindig néz, de van, hogy gyorsan elkapja a tekintetét, és amikor tud mindig mond nekem valamit, ha csak pár szót, de mindig megszólít és szerintem érezni lehet, ha bejösz valakinek. Tudom, hogy ez nem helyes, mert van felesége és a barátnőm is nagyon kiakadna, ha történne valami kettőnk között, de egyszerűen annyira tetszik, hogy az nem igaz.:( Nem mondom, hogy szerelem, inkább egy erős fellángolás. Engem sosem érdekeltek az egyéjszakás kalandok, csak hosszú kapcsolataim voltak eddig, viszont vele még az egyszeri alkalomban is benne lennék.

Mit tegyek? Felejtsem el vagy ha egyszer megtörténne az nagyon nagy baj lenne? Szerintem csalja a feleségét amúgy, mert gazdag a pasi és nem olyan szép a felesége, nem azt mondom, hogy csúnya mert nem csak nem a legszebb és látszik a pasin, hogy nem hűséges. (De ezt csak gondolom, nem biztos) Viszont ha megtenném tudom, hogy bűntudatom lenne utána, és sajnálnám a feleségét, de legalább nem álmodoznék róla már ennyi ideje..

Mennyi esélyem van nála 19 évesen? És ha van is hogy kezdeményezzek? Nem akarok beégni.

2021. jan. 14. 01:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem akarod elrontani a barátnőddel való jó viszonyod, ne rombold szét a családját! Meg egyébként se! Neked se esne jól ha te lennél a mostani barátnőd helyében.
2021. jan. 14. 01:31
 2/16 anonim ***** válasza:
16%

Egész életedben kísérteni fog a dolog. Akkor is, ha 70 éves nagymama leszel és a hintaszékben kötögetsz a cserépkályha mellett, miközben az onokáid a túrósrétest majszolják. A kérdés, hogy mit szeretnél, mi fájjon. Az, hogy megtetted vagy az, hogy nem tetted meg?

Azt gondolom Te is tudod, hogy ebből nagy valószínűséggel nem fog kialakulni olyan, hogy a pasi elválik és veled éli le az életét. Ez szigorúan csak szex. És a helyedben simán belemennék!!!! Öltözz dekoratívabban, ha megjegyzést tesz, reagálj rá pozitívan. Egy hölgy ismerősöm amikor meg akarta dugatni magát valakivel, annak előadta, hogy "veled álmodtam a múltkor" - és megvolt a full kitalált szex-történet (az álom), amit persze némi kéretés után volt hajlandó elmondani. De biztos van más ilyen módszer is. Ne hagyd ki. Barátnőből lehet másik. Szerintem a pasi tartani fogja a száját. Ha megtörténik te sem mondhatod el SENKINEK!!!! Még másik barátnőnek sem!!!!

2021. jan. 14. 07:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy azt hiszed, egy alkalom elég lenne. Belezúgnál teljesen, ez biztos. Nagyon szenvednél.
2021. jan. 14. 07:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
És - hogy kérdésedre válaszoljak - normális. Valószínűleg nagyon erős kisugárzása van, nem csak rád van hatással, ahogy elképzelem a leírásod alapján. Nekem is volt ilyen a huszas éveim elején, pedig mindig a fiatalabbakhoz vonzódtam, de voltak ilyen kivételek, mint amit leírsz és évekig nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy de jó lenne... Nekem munkatársam volt, nehéz volt beletörődni.
2021. jan. 14. 08:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak normális, át is érzem, nekem is idősebb férfiak szoktak tetszeni, és hát ott gyakran belefut az ember, hogy foglaltak. Esélyed lehet, főleg ha érzed, hogy tetszel neki, de a helyedben békén hagynám. Igen, én is voltam már ilyen helyzetben, nős pasi, úgy éreztem nem bírok magammal, kaptam én is a pozitív visszajelzést (sőt, nagyon konkrét felhívást is, mégis tudtam azt mondani, hogy na itt az a választóvonal, amin nem megyek túl). Fellángolás, elmúlik, előbb vagy utóbb. Szerintem ne lépj át egy határt. Valamint nem értek egyet az egyik válaszolóval, hogy majd 70 évesen ezen bánkódsz, hogy bárcsak megtetted volna. Én hagytam ki "lehetőségeket", és olyan hálás vagyok így utólag tiszta fejjel, hogy nem vettem részt egy család szétrombolásában pár lopott óráért. Amúgy milyen barátnő vagy te, vagy ez csak inkább ismeretség a pasi lányával? Mert barátnőnek eszébe se jut ilyet tenni..
2021. jan. 14. 08:40
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
Kíváncsi lennék, hogy még is mi a frász karikát tartotok férfiasnak. Eleve ha olyan a pasi, aki megcsalná a párját, onnantól egy ilyen szutyok rohadék hogy lenne már az? Te csak egy játékszer lennél a dákóján. Semmi több. Élvezné hogy megvezeti a fiatal husit.
2021. jan. 14. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: nem fogjátok fel, hogy ezt nem én döntöm el, hogy ki a vonzó?

Egymás mellé állítom Salma Hayek-et, meg a Soma Mamagésát, nem te fogod eldönteni, hogy kihez vonzódsz, ez belülről jön és kész. A Soma biztosan gondoskodóbb lenne, főzne neked, kielégítené minden szexuális vágyad, Salma Hayek meg csak kéretné magát és nem tudnád megkapni, de akkor is hozzá vonzódsz, nem érted?

Az más kérdés, hogy ésszel átgondolva kivel mész bele egy kapcsolatba, de a vonzódást nem te határozod meg.

2021. jan. 14. 09:29
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha veled megcsalná a feleségét, akkor téged is megcsalna mással, ha jönne nálad jobb. ;)
2021. jan. 14. 10:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De még mindig nem tudom mit tegyek, sokan írtátok, hogy menjek bele, de sokan hogy ne. Tudom, hogy nekem kell tudni, hogy belemenjek vagy ne, de nem tudom eldönteni, az eszem azt mondja ne, de a szívem nagyon akarná.

Utolsó, tudom hogy engem is megcsalna ha jönne jobb, de már ott tartok, hogy nem bánnám és beérném annyival, ha egyszer vele lehetek :(

2021. jan. 14. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ezt el is döntötted... ;)
2021. jan. 14. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!