Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? 19L
19 évesen egy 37 éves pasihoz vonzódok már 1 éve. Egy barátnőm apjáról van szó. Kétszer voltam náluk, és olyan jóképű és igazi férfias apja van..a velem egy idős vagy kicsit idősebb fiúk a közelébe sem érnek. Valahogy sokkal jobban vonzanak az idősebbek mint a fiatal 20-25 éves fiúk. Már nem egyszer tetszett idősebb pasi, de nem ilyen szinten mint most ő. (Nincs apakomplexusom még mielőtt valaki ezzel jönne) Láttam, hogy én is bejövök neki, mikor náluk voltam folyton nézett és ha bárhol találkozunk akar véletlen mindig néz, de van, hogy gyorsan elkapja a tekintetét, és amikor tud mindig mond nekem valamit, ha csak pár szót, de mindig megszólít és szerintem érezni lehet, ha bejösz valakinek. Tudom, hogy ez nem helyes, mert van felesége és a barátnőm is nagyon kiakadna, ha történne valami kettőnk között, de egyszerűen annyira tetszik, hogy az nem igaz.:( Nem mondom, hogy szerelem, inkább egy erős fellángolás. Engem sosem érdekeltek az egyéjszakás kalandok, csak hosszú kapcsolataim voltak eddig, viszont vele még az egyszeri alkalomban is benne lennék.
Mit tegyek? Felejtsem el vagy ha egyszer megtörténne az nagyon nagy baj lenne? Szerintem csalja a feleségét amúgy, mert gazdag a pasi és nem olyan szép a felesége, nem azt mondom, hogy csúnya mert nem csak nem a legszebb és látszik a pasin, hogy nem hűséges. (De ezt csak gondolom, nem biztos) Viszont ha megtenném tudom, hogy bűntudatom lenne utána, és sajnálnám a feleségét, de legalább nem álmodoznék róla már ennyi ideje..
Mennyi esélyem van nála 19 évesen? És ha van is hogy kezdeményezzek? Nem akarok beégni.
Egész életedben kísérteni fog a dolog. Akkor is, ha 70 éves nagymama leszel és a hintaszékben kötögetsz a cserépkályha mellett, miközben az onokáid a túrósrétest majszolják. A kérdés, hogy mit szeretnél, mi fájjon. Az, hogy megtetted vagy az, hogy nem tetted meg?
Azt gondolom Te is tudod, hogy ebből nagy valószínűséggel nem fog kialakulni olyan, hogy a pasi elválik és veled éli le az életét. Ez szigorúan csak szex. És a helyedben simán belemennék!!!! Öltözz dekoratívabban, ha megjegyzést tesz, reagálj rá pozitívan. Egy hölgy ismerősöm amikor meg akarta dugatni magát valakivel, annak előadta, hogy "veled álmodtam a múltkor" - és megvolt a full kitalált szex-történet (az álom), amit persze némi kéretés után volt hajlandó elmondani. De biztos van más ilyen módszer is. Ne hagyd ki. Barátnőből lehet másik. Szerintem a pasi tartani fogja a száját. Ha megtörténik te sem mondhatod el SENKINEK!!!! Még másik barátnőnek sem!!!!
utolsó: nem fogjátok fel, hogy ezt nem én döntöm el, hogy ki a vonzó?
Egymás mellé állítom Salma Hayek-et, meg a Soma Mamagésát, nem te fogod eldönteni, hogy kihez vonzódsz, ez belülről jön és kész. A Soma biztosan gondoskodóbb lenne, főzne neked, kielégítené minden szexuális vágyad, Salma Hayek meg csak kéretné magát és nem tudnád megkapni, de akkor is hozzá vonzódsz, nem érted?
Az más kérdés, hogy ésszel átgondolva kivel mész bele egy kapcsolatba, de a vonzódást nem te határozod meg.
Köszönöm a válaszokat.
De még mindig nem tudom mit tegyek, sokan írtátok, hogy menjek bele, de sokan hogy ne. Tudom, hogy nekem kell tudni, hogy belemenjek vagy ne, de nem tudom eldönteni, az eszem azt mondja ne, de a szívem nagyon akarná.
Utolsó, tudom hogy engem is megcsalna ha jönne jobb, de már ott tartok, hogy nem bánnám és beérném annyival, ha egyszer vele lehetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!