Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális dolog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális dolog, hogy valakiert akit szinte nem is ismerek csak látásból, annyira odavagyok, hogy ha rám néz akkor szó szerint elàll a szavam és megremegek.?

Figyelt kérdés
Nő vagyok
2021. jan. 7. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
3%
Igen, ilyen férfiaknál is van, aztán ha közöljük az adott illetővel, a legkevésbé sem kedvesen küld el minket a jó édes... Na oda :)
2021. jan. 7. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Kicsit furcsa, de attól még normális. Beszélj vele párszor, valami hibát úgyis elkövet majd amitől kitudsz majd ábrándulni belőle, mert ő is csak ember...
2021. jan. 7. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne is mondd. Azt hittem, ebből 20 éves koromban kinőttem. Aztán 40 éves koromban besétált az ajtón valaki, akivel addig 5 percet se beszéltem életemben és azt hittem, összeesek, úgy elkezdtem remegni.
2021. jan. 7. 19:03
 4/10 A kérdező kommentje:
3as Akkor kezdek aggódni, hogy másszak ebből ki, mert minnél jobban próbálom elterelni a figyelmemet róla annál jobban oda vagyok érte.
2021. jan. 7. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne küzdj ellene. Az elfojtás csak erősíti. Én 3 éve vagyok benne. Ha megéltük volna, már valószínűleg túl lennénk rajta mindketten.
2021. jan. 7. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális a reakció. De ha ez van, akkor egy kísérletet megér, ma már nem gond nőként sem kezdeményezni:).
2021. jan. 7. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:

5-nek!

Miért nem sikerült megélni?

2021. jan. 7. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
7-es, mert a feleségét szereti, nem engem.
2021. jan. 7. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8.

De akkor miért írtad többes számban, hogy "túllennénk rajta", mikor ez igazából csak téged érint, ha ő a feleségét szereti... Vagy mellette megy ez a nagy nézelődés a részéről? Szééép... :/

2021. jan. 7. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:
43%
9-es megszenvedte ő is pokolian. Sokszor nyúlt utánam. Őrületes vonzalom volt részéről is. És le tudta győzni. Engem tönkretett, de nyilván én csak a kísértő vagyok a sztoriban. Abban nem lenne semmi nagy szám, ha nem vonzódott volna és úgy dob el. Boldogan lennék a felesége helyében. Ha engem is így szeretett volna valaha valaki.
2021. jan. 8. 00:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!