Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után 2 évvel, normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után 2 évvel, normális hogy nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve, de inkább másfél, hogy szakítottunk. Nem akartam anyóssal a nyakamon élni, a mindennapjaink szerves részét képezte a családja, amibe belebetegedtem és faluról visszaköltöztem budapestre. Nem akarta őket ott hagyni, és nem akart engem elveszíteni, de ez mindkettönket felőrölt így szétmentünk. A lehető legjobbak voltunk egyútt, belehaltam, aztán kicsit jobban lettem és volt is azóta párkapcsolatom, de még mindig hiányzik. Ilyen hosszu ido utan is normalis ez? Volt mar veletek hasonlo? Mikor mulik el?

2020. dec. 20. 01:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelzi, hogy jól elb@sztátok.🙂
2020. dec. 20. 01:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen! Mintha magamat hallanám! :))))
2020. dec. 20. 01:48
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
normalis, en se tudom elfelejteni, de igy 3 ev utan mar kopik az emlek.
2020. dec. 20. 01:53
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
És nem lehetett volna valami kölcsönösen kielégítő, a kapcsolat számára előnyös megoldást találni?
2020. dec. 20. 02:02
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Persze, hogy ekkora összhangnál ez normális. Fel kéne egymást keresnetek.
2020. dec. 20. 03:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, neha teljesen ketsegbe esek, hogy megzakkantam😂
2020. dec. 22. 00:52
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
De miért van akkor másik párod? Nincs lelkiismeret furdalásod, hogy valójában csak pótlék?
2020. dec. 23. 23:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Nincs párkapcsolatom jelenleg
2020. dec. 24. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
És amikor volt párkapcsolatod, mit éreztél? Szeretted ?
2020. dec. 24. 20:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerettem, emberből vagyok. De nem lett belőle mindent elsöprő szerelem, nem passzoltunk pedig nagyon próbálkoztunk
2020. dec. 25. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!