Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék elég érett egy normális párkapcsolathoz? Hogyan lehet elfelejteni egy plátói szerelmet?
Első körben nézz pszichológiai témájú músorokat, sokféle stílusú kerekasztal beszélgetés van szakemberekkel, válaszd ki a Neked szimpatikusat. Könyvet is olvashatsz, akit{l szeretnél.
Ha ezt kevésnek érzed, akkor fordulj pszichológushoz.
Popper (Isten nyugosztalja!) vagy Müller Pétert sok szeretettel tudom ajánlani, sok beszélgetésük fent van YouTube - on.
3-as voltam
Nézd szerintem ebben nincs semmi különös, amiért segítség kéne pláne nem pszichiáter, pszichológus....
Kevés ember olyan mázlista, hogy 30 éves korára összejön az amit eltervezett... Jó fizu, saját ház v lakás, egy boldog csodálatos kapcsolat...
Nem, van aki sokat szív.
Nagyon sok embernek ér véget a kapcsolata 30 után...
Ezzel sincs baj.
Legalább te nem maradtál benne egy rossz kapcsolatban. És Ne is elégedj meg kevesebbel... Mert később rájössz, hogy elb**aztad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!