Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék elég érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék elég érett egy normális párkapcsolathoz? Hogyan lehet elfelejteni egy plátói szerelmet?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok. Voltak kapcsolataim eddig is, viszont mindig úgy éreztem hogy nem vele fogunk családot alapítani,bármilyen gonosz is, úgy éreztem hogy az illető csak egy felkészülés, gyakorlás arra akivel tényleg összeillünk. Mintha tudat alatt folyton olyat választanék, akivel biztos hogy nem működik. Mindig reménykedek hogy beleszeretek, vonzódni fogunk egymáshoz, majd kialakul, de eddig mindig az első megérzés jött be. Ráadásul már kamasz éveim óta folyamatosan szerelmes vagyok, amolyan plátói módon. Mi okozhatja ezt és hogyan tudnék ebből kitörni? Hogyan tudnék felnőni egy normális kapcsolathoz?
2019. dec. 29. 17:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Bármilyen véleményt, tanácsot, tapasztalatot, önsegítő könyvet, weboldalt esetleg ilyesmiben járatos pszichológus telefonszámát szívesen fogadom, csak valahogy jussak már előréb.
2019. dec. 29. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Már ennyiből úgy hangzik elég nagy problémák vannak a felszín alatt. Egy értelmes pszichológust felkeresnék hogy feltárjátok az okait miért viselkedsz így és mi ragaszt be a kamaszkori időkbe.
2019. dec. 29. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Első körben nézz pszichológiai témájú músorokat, sokféle stílusú kerekasztal beszélgetés van szakemberekkel, válaszd ki a Neked szimpatikusat. Könyvet is olvashatsz, akit{l szeretnél.

Ha ezt kevésnek érzed, akkor fordulj pszichológushoz.

2019. dec. 29. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Popper (Isten nyugosztalja!) vagy Müller Pétert sok szeretettel tudom ajánlani, sok beszélgetésük fent van YouTube - on.

3-as voltam

2019. dec. 29. 17:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyik plátói szerelem se ok nélkül alakult ki. Mindkettőnél volt vonzódás és olyan jelzés ami arra utalt hogy tetszem neki. Az elsővel fizikai kontakt is volt, a másodikról tudom tetszettem neki (mondta egy közös ismerős és udvarolgatott is a srác) , csak máshogy alakultak a dolgok. Szóval nem ez a kamaszkori "meglátom az utcán és jaj" dolog, csak nem értem hogy miért ragadtam benne.
2019. dec. 29. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd szerintem ebben nincs semmi különös, amiért segítség kéne pláne nem pszichiáter, pszichológus....

Kevés ember olyan mázlista, hogy 30 éves korára összejön az amit eltervezett... Jó fizu, saját ház v lakás, egy boldog csodálatos kapcsolat...

Nem, van aki sokat szív.

Nagyon sok embernek ér véget a kapcsolata 30 után...

Ezzel sincs baj.

Legalább te nem maradtál benne egy rossz kapcsolatban. És Ne is elégedj meg kevesebbel... Mert később rájössz, hogy elb**aztad

2019. dec. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!