Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha bizonyos személyeket nem tudok elfelejteni?
Az eltelt 6 évből van 4 olyan személy az életemben, akiket akárhogy próbálok, nem tudok elfelejteni.
Egyikükkel sem jártunk, többnyire tőlünk független okokból, de nagyon mély nyomot hagytak bennem a személyiségük, világnézetük, gondolkodásuk miatt. Mondhatni, hozzájárultak az én személyiségfejlődésemhez is valamilyen módon.
A legelső ilyen személyt 6 éve ismertem meg, a legutolsót most 3 hónapja, vele még ugyan tartjuk a kapcsolatot, de már nem sokáig, mert ősszel külföldre költözik, szóval ez van.
Egyikükkel sem lett volna értelme párkapcsolatot kialakítani racionálisan nézve, illetve szerelmes is csak két esetben voltam (mindkettőnek már több, mint 5 éve)
Viszont nagyon sok helyzetről eszembe jutnak, pl hogy "XY ezt mondta, és ez nekem mennyire sokat jelentett", vagy "De tetszene ez most XYZ-nek, ha látná".
Nagyon gyorsan fontossá tud nekem válni valaki (főleg, ha tudom, hogy elveszítem), aztán évekig nem tudok szabadulni a személyes "kísérteteimtől".
Normális ez valahol?
N
Én sem tudok elfelejteni egy két nőt, akivel isteni volt a szex:)
Ez kb ugyanaz a probléma mint a tiéd, csak más nézetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!